2777
2789
عنوان

کیا باخانواده شوهر قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 48 پست
با مادرشوهرم با مادر مادرشوهرم با خاله های شوهرم کلا قطع رابطم گفتم حتی حق ندارن بهم زنگ بزنن نه ت ...

خوبه ک خانوادت نزدیکن من خانوادم کرمانشاهن و توی تهران تک و تنهام فقط خاهرم هس ک اونم کرجه و سرکار میره من ک از تنهایی خسته شدم 

منم باتموم بدیایی ک درحقم کردن باز ب شوهرم میگم اشتی کنیم باهاشون بااینک حتی ن خودم ن شوهرم ن دحترم ...

در حد ی فامیل دور برین و بیایین بهتره بخدا

اونا هم پدر و مادرن انتظار دارن فرزندشون بیاد پیششون

شاید ناراحت بشی ولی اونا نمیدونن و از چشم تو میبین

کسی از فردا خودش خبر نداره

باعث خیر باش آشتیشون بده

امیدوارم آشتی کنید که حسرت چیزی رو دلتون نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا اصلا کار ندارن بریم نریم مریض باشیم ببین چه به روزمون اومد اصلا ولی بگم اونا نیستن خداشون هست ...

خدا برای ادم بد نسازه واقعا ادم مگ جن بار زندگی میکنه و میاد دنیا جرا اینقد زندگیو برای ادم سخت میکنن اخه

خدا برای ادم بد نسازه واقعا ادم مگ جن بار زندگی میکنه و میاد دنیا جرا اینقد زندگیو برای ادم سخت میکن ...

نمیدونم برا منم سواله

مگه چیکار کردم که ایطور بشه باهام

درد اینم هست که میگن همه ی خانواده هستیم

خانواده یعنی مهر محبت صفا صمیمیت عشق

دلتنگی همدرد هم بودن

خانواده خودم نمیخام تعریف بدم صمیمین با هم فکر میکردم خانواده شوهرمم ایطورن

که فکرم غلط بود غلط

فقط سختیش برا منه

در حد ی فامیل دور برین و بیایین بهتره بخدا اونا هم پدر و مادرن انتظار دارن فرزندشون بیاد پیششون شا ...

منم حرف شمارو میزنم ولی شوهرم واقعا دلش شکسته مادرش خیلی ادم سنگدلیه  ،  من یبار قهر کرده بودم میخاستم جدا بشم  ب شوهرم کفته بود زن دوم بگیر  اینم قبول نکرده بود  مادرش جون  ب حرفش اعتنایی نشده بود ب بقیه بچهاش گفته بود بیاین فلانی رو بکشیم  ینی شوهر من، اینقد بد ذاته و کثیف ک اگ دستش بره قتلم میکنه بی اینک بگه فلانی بچمه یا هرچی  شوهرم خیلی از مادرش کینه گرفته و سخته اشتی داذنشون  دوبارم خاستم اشتیشون بدم مادرش ب کسی ک واسطه کرده بودم گفته بود ما اشتی بکن نیستیم  الانم نمیدونم چ کنم  مادرش مبترسه ک شوهرم کینه بدیای گذشته رو دلشه  میگ  سرم تلافی میکنه اراین میترسن اشنی نمیکنن

منم حرف شمارو میزنم ولی شوهرم واقعا دلش شکسته مادرش خیلی ادم سنگدلیه  ،  من یبار قهر کرده ...

چه وحشتناک

چه مادر سنگدلی

من مادرشوهرم با فرق گذاشتن و برخوردش فقط دمارم رو درمیاره وگرنه خصوصیت این مدلی نداره

قربونش برم😂

اول با برادرش حرف بزنید

آشتی کنید که قهر نمونید همون فامیل دور باشید با این توصیف بهتره برا زندگیتون

آدم ترسش میگیره بخدا

دخترت نمیگه ببرینم پیششون؟

اینا همشون هم تهران خونه دارن هم کذمانشاه ولی ببشتر تهرانن نزدیک ما

از منه زخم خورده به عنوان خواهر آشتی نکن ، تو الان باید سجده شکر کنی که قطع رابطه ای ، دنبال دردسری برای خودت اعصاب خوردی درست کنی! 

بچت رو ببر کلاس نقاشی ، ژیمناستیک ، قران ببین چقدر دوست پیدا میکنی ، با مامان ها دوست میشی کلی خوش میگذره ، ببرش مهد بگو خودت هم وایسی پیشش کمک مربی بدون پول ، وقتت پر میشه ، به خاطر تنهاییت ، برنگرد ، آشتتتتتتی نکن خواهر 

چه وحشتناک چه مادر سنگدلی من مادرشوهرم با فرق گذاشتن و برخوردش فقط دمارم رو درمیاره وگرنه خصوصیت ا ...

ن این خیلی بی انصافه مثلا ب خونه سهرستانون دزد زده بود همسایه ها رفته بودن پیششون گفته بودن خونه پسرتو دزد زده حتی نرفته بودن نگا کنن چ چیشده  وقتی ما بعداز 1 ماه رفتیم سذ زدن دیدیم خونمون دزد زده   شوهرم با چن نفر از همسایها حرف زد ک چرا بهم خبرنداذین همسایها گفتن ک یک ماه پیش ب خانواذت گفتیم ولی کسی پیگیر نشده داشتیم شاخ در میاوردیم گفتیم چرا نگغتین  گفت خب حالاااا چیشده فوقش وسابلتون دزدیدن جونتون ک نگرفتن،  شوهرم با مادرش دعوا کرد ک تو چقد بی احساس و بی فکرین اخه بی شرفا

از منه زخم خورده به عنوان خواهر آشتی نکن ، تو الان باید سجده شکر کنی که قطع رابطه ای ، دنبال دردسری ...

همه همین میگن بهم اتفاقا راس میگی ادم نباید بخاطر تنهایی با کس و ناکس باشه  تنهایی می ارره ب کنار ادمای خدانشناس

ن این خیلی بی انصافه مثلا ب خونه سهرستانون دزد زده بود همسایه ها رفته بودن پیششون گفته بودن خونه پسر ...

فقط میتونم بگم واقعا ناراحت شدم

چه مادر سختی

واقعا صبر بسیار میخاد کنار اومدن باهاشون

شوهرت با این چیزا کینه گرفته دیگه

همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری ...

چقدددددر بالغ وفهمیده ای

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....