الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در حد ی فامیل دور برین و بیایین بهتره بخدا اونا هم پدر و مادرن انتظار دارن فرزندشون بیاد پیششون شا ...
منم حرف شمارو میزنم ولی شوهرم واقعا دلش شکسته مادرش خیلی ادم سنگدلیه ، من یبار قهر کرده بودم میخاستم جدا بشم ب شوهرم کفته بود زن دوم بگیر اینم قبول نکرده بود مادرش جون ب حرفش اعتنایی نشده بود ب بقیه بچهاش گفته بود بیاین فلانی رو بکشیم ینی شوهر من، اینقد بد ذاته و کثیف ک اگ دستش بره قتلم میکنه بی اینک بگه فلانی بچمه یا هرچی شوهرم خیلی از مادرش کینه گرفته و سخته اشتی داذنشون دوبارم خاستم اشتیشون بدم مادرش ب کسی ک واسطه کرده بودم گفته بود ما اشتی بکن نیستیم الانم نمیدونم چ کنم مادرش مبترسه ک شوهرم کینه بدیای گذشته رو دلشه میگ سرم تلافی میکنه اراین میترسن اشنی نمیکنن
چه وحشتناک چه مادر سنگدلی من مادرشوهرم با فرق گذاشتن و برخوردش فقط دمارم رو درمیاره وگرنه خصوصیت ا ...
ن این خیلی بی انصافه مثلا ب خونه سهرستانون دزد زده بود همسایه ها رفته بودن پیششون گفته بودن خونه پسرتو دزد زده حتی نرفته بودن نگا کنن چ چیشده وقتی ما بعداز 1 ماه رفتیم سذ زدن دیدیم خونمون دزد زده شوهرم با چن نفر از همسایها حرف زد ک چرا بهم خبرنداذین همسایها گفتن ک یک ماه پیش ب خانواذت گفتیم ولی کسی پیگیر نشده داشتیم شاخ در میاوردیم گفتیم چرا نگغتین گفت خب حالاااا چیشده فوقش وسابلتون دزدیدن جونتون ک نگرفتن، شوهرم با مادرش دعوا کرد ک تو چقد بی احساس و بی فکرین اخه بی شرفا
همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری ...
چقدددددر بالغ وفهمیده ای
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....