بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری زن داداشت چه حسیی میگیره
مثلا من شوهرم برای بچه خواهرش همیشه خوراکی میخره من ناراحت میشدم اما وقتی داداشم برای بچه من چیزی بخره خوشحال میشم بعد با خودم فکر کردم که اونم داداشه چچه اشکال داره خلاصه که اینجوری کمتر حساس میشم نسبت به رفتار و حرکات خانواده همسر
من ۳ سال عقدم تقریبا کلا سه چهارماه رو هم رفته اگر اشتی بودم الانم قهرم خدا لعنت کنه مادرشوهر هردفعه اشتی کردم سر یه ماه ادایی دراورد دوباره دعوا شد ایندفعه گفتم تا ابد نمیخوام ریخت نحسشو ببینم ولی برا عروسی باید اشتی کنم باز
چند سالته که قهر میکنی ادم بزرگی باید بتونی با حرف زدن مشکلتو حل کنی
من، 28 سالمه عزیزم بچه نیستم اما اگ براتون بگم چیا سرم اومده میگین تو کی هستی ک تونستی تحمل کنی اما این قهر ما الان 3 ساله طول کشیده ولی این موضوع اخری ک بابتش قهر پیش اومده با شوهرم بحثشون شد و دیگ کلا قطع رابطه کردیم