2777
2789
عنوان

کیا باخانواده شوهر قهرن

954 بازدید | 48 پست

کیا با خانواده شوهر قهرن بیاین از تحربه هاتون بگین لطفا

تعداد رای : 7
نظرسنجی
1
2
28%
2
2
28%
3
0
0%
4
3
42%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری زن داداشت چه حسیی میگیره 

مثلا من شوهرم برای بچه خواهرش همیشه خوراکی میخره من ناراحت میشدم اما وقتی داداشم برای بچه من چیزی بخره خوشحال میشم بعد با خودم فکر کردم که اونم داداشه چچه اشکال داره خلاصه که اینجوری کمتر حساس میشم نسبت به رفتار و حرکات خانواده همسر

تجربه من اینه کاش میشد هیچوقت خانواده شوهر رو ندید

این دل لعنتی چی میگه که دوس دارم برم دیدنشون با این که میدونم نه مشتاقن برا دیدن خودم نه بچه هام نه پیگر باشن 3ماه هم نریم

لعنتی دل من

من ۳ سال عقدم تقریبا کلا سه چهارماه رو هم رفته اگر اشتی بودم الانم قهرم خدا لعنت کنه مادرشوهر هردفعه اشتی کردم سر یه ماه ادایی دراورد دوباره دعوا شد ایندفعه گفتم تا ابد نمیخوام ریخت نحسشو ببینم ولی برا عروسی باید اشتی کنم باز 

چند سالته که قهر میکنی  ادم بزرگی باید بتونی با حرف زدن مشکلتو حل کنی

من، 28 سالمه عزیزم بچه نیستم اما اگ براتون بگم چیا سرم اومده میگین تو کی هستی ک تونستی تحمل کنی اما این قهر ما الان 3 ساله طول کشیده ولی این موضوع اخری ک بابتش قهر پیش اومده با شوهرم بحثشون شد و دیگ کلا قطع رابطه کردیم 

همیشه سعی کن وقتی خانواده همسرت یه چیزی میگن که ناراحت میشی از دیدگاه اونا ببین مثلا اگر داداش داری ...

چه چیزایی

من خودم تاکید میکنم که حتما خوراکی ببر برا بچه ها داداشت

در صورتی که داداشام کم پیش میاد از این کارا کنند

وضع همشون هم خوبه خدا رو شکر ولی مهم نیس این چیزا برام