2777
2789

بچها من ۲۰ مهر پریود شدم و 29مهر آمپول hcg (گنارکس) زدم و دکتر گفت ۳۰ مهر و ۲آابان اقدام داشته باشم فولی هامم 16 و 14 بود 

8 روز بعدش بی بی زدم منفی شد با اینکه گفتن کاذب نشون میده نشون نداد باز امروز دلم طاقت نیاورد زدم منفیه  

یعنی دیگه بار دار نیستم؟؟؟؟؟؟

یکی توی دلمه🤰🏻فرق داره باهمه🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک قبل از تاریخ پریودیت بزنی نشون نمیده باید یا همون بیستم بزنی یا ۲۳ چون میگن بی بی سه روز بعد از تاریخ پریودی قبلیت نشون میده 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من اولین روز اخرین پری، 4 شهریور بود، 4 مهر و 7 مهر بی بی چک زدم، vivore, منفی بودن. تا 23 مهر صبر کردم که پری بشم، نشدم، رفتم ازمایش. مثبت شد، سونو هم همون روز رفتم گفت دو تا ساک حاملگی داری، هر دو 5 هفته و سه روزه هستن، اما جنین دیده نشد، بهم گفت دو هفته دیگه بیا دوباره، اما میخوام دیرتر برم که تشکیل بشن. برام دعا کن عزیزم

بی بی چک قبل از تاریخ پریودیت بزنی نشون نمیده باید یا همون بیستم بزنی یا ۲۳ چون میگن بی بی سه روز بع ...

خدا کنه همینطور باشه به خودم گفتم منفیم بشه ممکنه نشون نداده باشه ها ولی باز منفی شد ضدحال خوردم

من خودم سر همون تاریخی که پریود شده بودم زدم نشون داد 

آره همه میگن بذار موعد بگذره بزن این روزام واقعا نمیگذره

من اولین روز اخرین پری، 4 شهریور بود، 4 مهر و 7 مهر بی بی چک زدم، vivore, منفی بودن. تا 23 مهر صبر ک ...

ایشالله که میری و همه چی عالی مثبت میشه و کلی ذوق میکنیم میای میگی بارداری گلم 

خدا کنه همینطور باشه به خودم گفتم منفیم بشه ممکنه نشون نداده باشه ها ولی باز منفی شد ضدحال خوردم

نه عزیز زود زدی تازه خیلی. وقتا تا آزمایش ندی نشون نمیده

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بی بی چک قبل از تاریخ پریودیت بزنی نشون نمیده باید یا همون بیستم بزنی یا ۲۳ چون میگن بی بی سه روز بع ...

طاقت بیارم خیلی خوبه الان این 10 12 روز برام نمی‌گذره