2777
2789

۵۰۰ میلیون رو با وجود اعتماد میگیرم 

ضمانت رسید

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای حتماااااا بگیر گاهی از هیشکی هیچی بعید نیس،کم پولیم نیس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

اینقد نداشتم ، مبالغ کمتر ،نه نگرفتم چون طرفم مؤمن بود

اما کلا احتیاط کن ضمانت بگیر

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

عزیزم چک بگیر ازش یا کلن نده چون پسش میده ولی چه پس دادنی.ذره ذره اونم معلوم نیست سودی سرش بهت بده یا نه.ما خودمون کل زندگیمونو نقد کردیم دادیم دست یکی از اعضای خانواده که یک ماهه پس بده با سودش ولی نه سود داد یک ماه هم شد ۳ ماه خورده خورده  بعدش خورد به گرونی.زندگیمون به فنا رفت .طرف یه عذرخواهی ام نکرد‌.

اگه مجبوری بدی چک موعد دار بگیر ازش

خودم ندادم امادامادمون ماه گذشته نزدیک ۸۰۰میلیون ریخت بحسابم بدون هیچ رسیدی قبلاهم ازاینکاراکرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودم ندادم امادامادمون ماه گذشته نزدیک ۸۰۰میلیون ریخت بحسابم بدون هیچ رسیدی قبلاهم ازاینکاراکرده

همین که پول رو ریخته حسابت خودش سند هست که بالاخره واریز کرده

بنظرم رسید بده ....معامله اصولش همینه

چرا بهت داده؟

چون لازم داشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖