2777
2789
عنوان

من دیگه اعصاب ندارم واسه بچه

137 بازدید | 9 پست

چند وقته همش نق میزنه گریه میکنه جیغ میزنه بهونه میاره همش انگار کمبود خواب داره خستم کرده کاش بچه ها مثل جوجه مرغ تا ب دنیا میومدن مستقل میشدن 😫😫

اگه زیر دوساله طبیعیه رشد فرایند دردناکیه این طفلکا یا گوارششون داره کامل میشه یا دارن سعی میکنن راه برن و بشینن یا دارن دندون درمیارن یا دارن تمرین چشیدن میکنن یا باید زور بزنن  با بقیه بچه ها و بزرگترا ارتباط برقرار کنن و با چیزای دیگه دنیا اشنا بشن  مقالاتی وجود داره که ثایت میکنه دوسال اول برای بچه ها زمان سختیه باید صبوری کنی اینا تازه وارد و کاملا بی تجربه و ترسیده هستن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زیر دوساله طبیعیه رشد فرایند دردناکیه این طفلکا یا گوارششون داره کامل میشه یا دارن سعی میکنن راه ...

چه دیدگاه قشنگی به بچه دارین 😍

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
😫😫😭

انقد بعد از چهار یا پنج سالگی خوب میشن که اصلا همه چی یادت میره حتی یادت نمیاد چکار کردی که انقد خوبه البته بعضی بچه ها مخصوصا دخترا زودتر خوب و اروم میشن تو داری کاره بزرگی میکنی بذار یکم بزرگ بشه میبینی چه کاره بزرگی کردی الان به چشم یه عروسکه حساس میبینیش بعد میفهمی چه سرمایه ایه