2777
2789

دیشب توی شهر بازی دهن بچه من خونی شد چرا چون به سرسره آهنی خورده بود منم مضطرب شدم بغلش کردم و با دیدن خون مضطرب تر شدم

رفتم دهنش شستم و وقتی برگشتم به مسیول اونجا گفتم سرسره آهنی غیر استاندارد اونم هی توجیه که تقصیر شمای (لحن منم نه تند بود نه اروم)ولی با توجیه خانمه لجم گرفت 

شوهرم بعد اون قضیه توی شهر بازی همش از من فاصله می گرفت در صورتی که قبل قضیه همش کنارم بود 

منم ناراحت شدم که چرا اینطوری برخورد میکنید که بقیه هم متوجه شدن برداشت گفت خجالت کشیدم از برخوردت 

تو احساساتت کنترل نمی کنی و بد برخورد میکنید و از این حرفا

در صورتی که خودش همش توی رانندگی در حال ایراد گرفتن از دیگران که چرا تند رفت فلانی چرا اروم رفت چرا بچه موتور سوار شده و همش چرا چرا که حتی بقیه که تو ماشین هستن میگن ول کن دیگه 

حالا شما بگید رفتار من اشتباه بوده یا شوهرم

منم مضطرب میشم و تند میشم اتفاقا 

همسرمم همینه

بنظرم اینکه همسرت بخاطر اضطراب شما ازت فاصله گرفته غلطه

باید کمکت میکرد آروم بشی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو ک باید خودتو کنترل کنی چون مراقب بودن بچه وظیفه شما دو نفره نه استاندارد سرسره ولی در مورد همسرت خیلی بیخوده اون بجای اینکه آرومت کنه نشسته ایراد میگیره مسخرست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
باید با مدیریت صحبت میکردید با همسرت  شهربازی و پارکهای همه جای دنیا رو به شوهرت نشون بده ببین ...

شوهر من حرف حرف خودشه میگه اگر سرسره پلاستیکی هم بود همین میشد میگه تو باید مراقب باشی

وا معلومه که رفتار تو اشتباه و دور از منطق بوده😂اون مسئول اونجا کار میکنه حقوق میگیره جنس سرسره ها ...

اون مسیول اونجا رو تاسیس کرده اگر نمی دونه استاندار رعایت کنه ببنده درش

اگه قرار دهم بچه ها خونی بشه چرا درس تخته نشه

اون مسیول اونجا رو تاسیس کرده اگر نمی دونه استاندار رعایت کنه ببنده درش اگه قرار دهم بچه ها خونی بش ...

به هر حال حرکتت ناجور بود واسه خونی شدن دهن یه دونه بچه از هزار تا که نمیان همه چیشونو تغییر بدن اگه خواهرشوهرت بودم کلی این حرکتتو با آب و تاب جلو فامیل تعریف میکردم میخندیدیم در این حد😂😂😂

به هر حال حرکتت ناجور بود واسه خونی شدن دهن یه دونه بچه از هزار تا که نمیان همه چیشونو تغییر بدن اگه ...

خداروشکر من با آدم های مثل شما وصلت نکردم

من خواهر شوهری مثل شما رو ندیده میگیرم جوری که وجود ندارن

خداروشکر من با آدم های مثل شما وصلت نکردم من خواهر شوهری مثل شما رو ندیده میگیرم جوری که وجود ندارن

ببین مثال ملموس برات زدم که بفهمی چون اول با دلیل و برهان گفتم کارت جالب نبود هی در برابر فهمیدن مقاومت کردی دیگه ناچار مثال خواهر شوهرو زدم😂