2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت دو شنبه سه شنبه برم سونو قلب تشکیل شده؟ بی بی ۲ روز زودتر از موعدم مثبت شد،

برا من شش هفته و سه روز تشکیل شده بود اما به نظرم نرو گاهی تا هشت هفته طول میکشه الکی استرس میگیری

برای هفته ی هشتم برو واسه قلب که نگن زوده و تو ذوقت نخوره ینی وقتی هشت هفته و یک روز اینا شدی برو&n ...

وای نه، من دو تا پوچ داشتم الان دارو مصرف میکنم دل تو دلم نیست دکتر برا ۷ و ۳ روز نوشته ولی گفتم چند روز قبل برم پیش خودش شاید سونوم کرد

سلام عزیزم خوبی، منم الان 5 هفته کامل شدم بر حساب پریود، میشه بپرسم شما بتاتون چند بود و الان چه علا ...

سلام گلم ۳۶۰ بودم بعد از ۴۸ ساعت ۹۰۰ ،

فقط سینه هام ی درد خفیف دارن ، شما چی؟

وای نه، من دو تا پوچ داشتم الان دارو مصرف میکنم دل تو دلم نیست دکتر برا ۷ و ۳ روز نوشته ولی گفتم چند ...

اگه دکترت گفته هفت بیا همون هفت برو پس

ولی خب بعضی جاها میگن تشکیل نشده و صدای قلب شنیده نمیشه اونجوری استرس خیلی زیادی به مادر وارد میشه 

من خودم هفته ی هشتم رفتم 

انشاالله همه چی خوب و اوکی باشه

لایک نکن دوست عزیز !                                             

سلام گلم ۳۶۰ بودم بعد از ۴۸ ساعت ۹۰۰ ، فقط سینه هام ی درد خفیف دارن ، شما چی؟

منم روز موعد 366 بود دیگ تکرار ا نکردم،  الانم فقط سینم درد. میکنه دیگه هیچی، منم پارسال یه سقط داشتم