2777
2789

حال در رابطه با این امر که تا چه سنی فرزندان قادر به دریافت نفقه از خانواده هستند باید گفت که فرزند دختر تا زمانی که در خانه پدری مستقر هست و ازدواج نکرده، شاغل نیست و درآمدی ندارد و همچنین فرزند پسر تا زمانی به سن ۱۸ سال کامل رسیده و شغلی برای کسب درآمد پیدا نکرده باشد خانواده ملزم با پرداخت نفقه می‌باشند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام درسته ک تا ۱۸ هست اما اگر درحال تحصیل باشه یا شرایط خاص داشته باشه مثل بیماری ، نفقه بر عهده پدره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
یعنی داخل گوگل گشتن آنقدر زحمت داره یه سرچ ساده پیدا میکنی همه چیز رو 18

اگه خیلی سادست جواب شما اشتباهی بالای ۱۸ سال هم امکان داره تحت شرایط خاصی کاش اول شما توگول کامل مطالعه میکردی بعد ازمن ایراد سوال مطرح شده میکردی