2777
2789

فک کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

باید پایه ۵ باشه

یا خود رنگ دکلره بادمجونی بخر بزن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رنگ مو به پوست سفید میاد اگه سفیدی بزن 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اره شاید بدون دکلرم بتونن ولی ب این قشنگی بعیده مو لخت همیشه باید ویوکنی شونه کنی یه پف بگیره اصلا ...

موهام نرمه حتی با دست حالت میگیره ولی خب درحالت عادی صافه مشکی چی؟ به نظرت مشکی میاد به موهام؟

موهام نرمه حتی با دست حالت میگیره ولی خب درحالت عادی صافه مشکی چی؟ به نظرت مشکی میاد به موهام؟

اومدن که اره میاد حتی همینم بهت میاد ولی اگ میخای دیگه کلا قید بلوند اینارو بزنی مشکی کن

+خدایاشکرت🤍