2777
2789
عنوان

اصن خجالت میشم بگم😭

698 بازدید | 60 پست

بچه ها تو رو خدا بدون هیچ توهینی  راهکار  بگید. 

چن وقته برادر زادم خیلی بهم بد نگاه میکنه 17 سالشه یهو میبینم ی جا نشستم زل زده ب من  بعد ک صداش میکنم خودشو میزنه ب اینور اونور چن وقت پیشم از پاهام عکس می‌گرفت بش گفتم داری از من عکس میگیری هول کرد گفت نه بعد رفت من نمیدونم این چشه خیلی حالم بده پدر و مادرم بالا سرش نیست فوت کردن باما زندگی میکنه فقط بگین چیکار کنم 😭

بزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه ک گوش نمیدیم ک بفهمیم گوش میدیم ک جواب بدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من دیدم ازاینا ایقد توگوشیا چرتو پرت نوشتن که کل محرما هم بهم چش دارن 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
وای چ سخت جلوش لباسای پوشیده بپوش زیادم باهاش گرم نگیر و محلش نذار

ب خدا همش لباسام پوشیدس چون جدا شدم اومدم خونه ی پدر و مادرم

بزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه ک گوش نمیدیم ک بفهمیم گوش میدیم ک جواب بدیم