2777
2789
عنوان

ازدواج

112 بازدید | 11 پست

میخواستم یک سوال بپرسم تجربیات هم استفاده کنیم اولین بارمه تایپیک میزنم میخواستم بدونم  چطور به پسرایی که دنبال زیبایی اند برای ازدواج میشه اعتماد کرد که شوهر خوبی میشن؟ آخه زن و مرد تا آخر عمر که زیبا نمی‌مونن  یک روزی پیر میشن اونوقت چطور بخصوص پسره می‌تونه زنشو قیافشو تحمل کنه؟  اونوقت پسره باید زنشو بندازه دور ؟ شما خودتون همچین خواستگاری داشته باشید بهش اعتماد میکنید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچیده است خیلی؟ 😅 آخه همیشه یک ترسی دارم یک وقت آدم پیر میشه اونوقت شوهر دوست نداشته باشه ؟

اگ عاشقت باشه همجوره میخوادت

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

پیچیده است خیلی؟ 😅 آخه همیشه یک ترسی دارم یک وقت آدم پیر میشه اونوقت شوهر دوست نداشته باشه ؟

خب میخوای چیکار کنی

آینده نگر نیستم که😅

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
خب میخوای چیکار کنی آینده نگر نیستم که😅

یکیو پیدا کنیم که بخاطر قیافه‍ فقط نخواد ؟ ولی پیدا میشه؟ اولویت پسرا همش قیافس؟شما کسی بوده که حس کنید بخاطر خودت واقعا میخوادت مثلا یک روزی مریض شدی قیافت داغون شده بازم دوست داشته ؟

یکیو پیدا کنیم که بخاطر قیافه‍ فقط نخواد ؟ ولی پیدا میشه؟ اولویت پسرا همش قیافس؟شما کسی بوده که حس ک ...

کسی که واقعا دوستت داشته باشه صرفا قیافه واسش ملاک نیست دوست عزیز

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️