2777
2789

برادر شوهرم از همسر قبلیش یه بچه داره

تا حالا ۲ بار اونم کاملا اتفاقی خونه ی مادر شوهرم بودم که همسر قبلیش اومده  مادربزرگ و نوه همدیگه رو ببینن

چون مشکلاتشون شخصی بود و کسی خبر نداره هنوز رابطه مادر شوهر و همسر قبلیش قطع نشده. 

برادر شوهرمم نیست وقتی همسر قبلیش میره خونه ی مادر شوهرم

جاری جدیدم چند باری که پرسیده هر بار با مهربونی بهش گفتم من دوست دارم و برام خیلی قابل احترامی اما از من نخواه راجب چیزایی که بهم مربوط نیست حرفی بزنم...

هفته پیش با یه خنده و حرصی بهم گفت باشه تو عروس خوبه مدال طلا مال تو

حالا شوهرم اومده بهم میگه سعی کن باهاش زیاد حرف نزنی اصلا هر چی پرسید بگو نمیدونم، زیاد که حرف میزنی حرف از توش درمیاد

بخدا من اصلا اصلا حرف نمیزنم تو جمع ساکت ترین آدم منم، اهل تلفنی حرف زدن و ارتباط داشتن و اینا هم نیستم

از حرف شوهرم خیلی ناراحتم، چون منو میشناسه و این حرف بهم زد خیلی بهم برخورده

حرف خیلی خوبی زدن که

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چیزی نگی بهتره ممکنه دردسر شه تقصیرها رو هم بندازن گردن تو 

دوباره پرسید بگو از همسرت بپرس من چیزی برای گفتن ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

هرچی ازت پرسید بگو 

نمیدونم والا 

ما زیاد رفت و امد نداشتیم 

خب دنبال چی میگرده 

اخرش برا تو دردسر میکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جاریت خاله زنکه. اگه دنبال زیر بغل مار نمیگشت که از شوهرش میپرسید نه از تو. منتظره تو یه چیزی بگی بره یه حرفی بزنه. این جاریه زن همون برادرشوهره که همسر سابق داره؟

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

خب جاری جدید چرا قبل از ازدواج سوالات ذهنشو به جواب نرسونده که الان کنجکاو هست و دنباله کنکاش گذشته همسرش هست ؟!

همسرتون نظرشون درست هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍