2777
2789
عنوان

جاریم خیلی از همسر قبلی برادر شوهرم سوال میپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 29 پست

والا جاریت حق داره خب زن قبلیش هی میاد و میره نگرانه،  توام خواهرانه میکفتی هیچی با پسرش میاد یه سر مادرشوهر نوه شو میبینه و میره چیز خاصی نیس نگران نباش.. تا جاریت بنده خدا اروم بشه،  چقدر شما سنگدلی الان جارست استرس داره بنده خدا

❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جاریت حق داره خب زن قبلیش هی میاد و میره نگرانه،  توام خواهرانه میکفتی هیچی با پسرش میاد ی ...

ایشون که نمیدونن 

سوالاشون رو باید از همسرشون بپرسن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والا جاریت حق داره خب زن قبلیش هی میاد و میره نگرانه،  توام خواهرانه میکفتی هیچی با پسرش میاد ی ...

ول کن بابا شر میشه براش. به این چه. بعدم اون بچه حقشه مادربزرگشو ببینه خانواده پدریشو بشناسه

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

حتما سوالاتش در حد چرا جاری میاد اینجا نیست و الا کور که نیس میبینه جاری سابق برای دیدن بچش میاد

ایشون که نمیدونن  سوالاشون رو باید از همسرشون بپرسن

اهان اصلا خبر ندارن؟؟ چه بد، کاره مادرشوهره خیلی اشتباهه دیگه چرا زن سابقشو راه میده تو خونش،  همون نوه اش فقط بیاد و بره... همین بعدا باعث دعوا و بحث میشه

❤️‍🩹
اهان اصلا خبر ندارن؟؟ چه بد، کاره مادرشوهره خیلی اشتباهه دیگه چرا زن سابقشو راه میده تو خونش،  ...

به نظرم مادربزرگ هم حق داره فقط باید پنهان نکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حتما سوالاتش در حد چرا جاری میاد اینجا نیست و الا کور که نیس میبینه جاری سابق برای دیدن بچش میاد

میدونم حتما میخاد بپرسه با مادرشوهر چیا میگفتن رفتارشون باهم خوب بود یا نه،  از شوهر منم حرف زدن یا نه و خیلی سوالای دیگه،  بنظرم اسی باید خیالشو راحت میکرد که دیگه نخاد کنجکاوی کنه  گناه داره بنده خدا،  خوذمونو جاش بذاریم 

❤️‍🩹

بچه ها بچه برادر شوهرم شیر خواره هنوز

من یکبارش رو که نیم ساعت بعدش رفتم، یک بار دیگه هم در حد ده دیقه بود اومد

اصلا این موضوع به من مربوط نمیشه واقعا، من از خوبی هم حرفی بزنم آخر به بدی برداشت میشه و یه طرفی ناراحت میشه. این مشکلات باید بین خودشون حل کنن

بنظرم شوهرت از این حرفش منظور و قصدی نداشته، همینجوری گفته ناراحت نباش عزیزم

مرسی عزبزم. خیلی ناراحت شدم چرا شوهرم داره اینقدر جدی بهم میگه، هی با خودم فکر کردم نکنه یه حرفی درآوردن از جانب من شوهرمم باور کرده بهم اینجوری میگه

شوهرت همینطوری برای اطمینان توصیه کرده، ناراحت نشو مادرشوهرت فقط به خاطر نوه با اون عروس قبلی در ...

مرسی عزیزم

نمیدونم واقعا ارتباطشون چه قدره چون هیچوقت نپرسیدم. من همون دوبار هم اتفاقی بود دیدمشون