2777
2789
عنوان

از دست دادن یکی از لوله های رحم

791 بازدید | 21 پست

متاسفانه بارداری خارج از رحم داشتم و با آمپول متوترکسات اصلا جواب نداد و متاسفانه چند روز پیش با ترکیدن لوله در شکم و خونریزی داخلی عمل شدم و لوله ی سمت چپم رو ازدست دادم کسی هست که شرایطی مثل من داشته باشه و باز باردار شده باشه؟ خیلی داغونم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نگران نباش خیالت راحت میتونی باردار بشی 

خدا از زبونت بشنوه😪

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
عروس عمم الان تا پسر داره الان .  اینقدر عملش سخت بوده من یادمه مدتی بد حال بود

منم عملم خیلی سخت بود تا مرز مرگ رسیدم

براچی حامله نشی عزیزم حتی اگه دوتا لوله هم نداشته باشی با ای وی اف راحت باردار میشی نگران نباش

هزینش یکم بالاس و دوست دارم خودم طبیعی باردار بشم

منم عملم خیلی سخت بود تا مرز مرگ رسیدم

اونم همین طور بود با دعا ختم قران قربانی نذر کردن برگشت خدارو شکر الان دوتا پسر داره دارم غذا درست می کنم پر غلط نوشتم قبلی رو 

انشالله زودتر سلامتی تو به دست میاری ولی مدتی جلو گیری داشته باش 

📌متولد ۷۷ نیستم 
اره بابا عمه من تو ۳۹ سالگی با ی لوله حامله شده

اونم قبلش بارداری خارج از رحم داشت؟

اونم همین طور بود با دعا ختم قران قربانی نذر کردن برگشت خدارو شکر الان دوتا پسر داره دارم غذا درست م ...

آره فعلا از بس تجربه تلخی رو پشت سر گذاشتم که نه جسمم و نه روحم اجازه ی بارداری رو میدن

طبیعی باردار میشی من آخرشو گفتم 

انشالله عزیزم