2777
2789
عنوان

حقوق اطرافیانتون که استخدام بخش دولت یا خصوصی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت گازبا مدرک دکتری۴۰تومن،فرهنگی با ۱۵سال سابقه و مدرک کارشناسی۱۵تومن،مهندش جهاد با ۸سال سابقه۱۳تومن،بازنشسته نظامی با۳۰سال سابقه و ۷۲ماه ایثارگری۱۵تومن،شغل آزاد با ۲۰سال سابقه ماهی۱۰۰الی۱۵۰تومن

اون استرس شغلی و نداره . اون پزشک جراح وکارش با جون ادم هاست

کی گفته استرس شغلی ندارن. هر شغلی استرس های خودش رو داره. اون پزشک جراح هم بعد یه مدت همه چی براش عادی میشه حتی از دست رفتن جون ادم ها

ببخشید کسی که دکترای تخصصی فنی مهندسی از دانشکاهای تاپ تهران میگیده والا کمتر سختی نکشیده. خودش رو ب ...

اونا مهاجرت کنن درامدشون بیشتر از این صحبت ها میشه 

صد درصد هرکس تلاش کنه لایق درامد بالاست 

مشکلم با بلاگر ایناست که تو خونه لم میدن چهارتا استوری میزان ۳۰۰ میلیون درامد دارن 

اونا مهاجرت کنن درامدشون بیشتر از این صحبت ها میشه  صد درصد هرکس تلاش کنه لایق درامد بالاست&nb ...

اره مهاجرت کنن اوضاعشون خوب میشه ولی چقدر حیفه که ادم های درست و حسابی به خاطر شرایط موجود مهاجرت کنن. هرچند بعضی ها هم به خاطر وابستگی های خانوادگی نمیتونن مهاجرت کنن