2777
2789
عنوان

تیپ دانشگاه هنر ...

224 بازدید | 7 پست

تیپاشون چه جوریه چی میپوشن ارایششون چه جوریه خیلی دوست دارم بدونم کسی دیده ؟

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

معلم هنر یه ادا های از خودش دراورد که فهمیدم بهم حسادت میکنه😎

خب بیشتر تعریف کن 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیشتر تعریف کن 

من کلاس نهمم از پارسال تا الان معلممونه بعد از اونجایی که خیلی هنرم خوبه بچه ها میان پیش من اصلا پیش معلم نمیرن از اون کمک نمیخوان یع جوری جواب منو نمیده 

با بقیه بچه ها حرف میزنه با من نه کارای بقیرو نگا میکنه مال منو نه

اون روزم کل بچه ها نقاشیمو نگا کردنی تعجب کرده بودن معلمم هم همینطور بعد گفت مارک مدادت چیه گفتم ام کیه 

برگشت گفت اها با اونا کشیدی من فک کردم از این معمولیاس 

بعد ندیده گرفت رفت 

blackpink 
من کلاس نهمم از پارسال تا الان معلممونه بعد از اونجایی که خیلی هنرم خوبه بچه ها میان پیش من اصلا پیش ...

چه عقده ایه 😂

موندم چی بگم 😂 شما رشتتون چیه؟ نقاشی پرتره چهره ادم میتونی بکشی؟ 

من که رشتم انسانی بود ولی گرافیک و عکاسی خیلی کار می‌کردم میخواستم محیط دانشگاه هنر رو بدونم تیپاشون چه جوریه کنجکاو بودم 

من که رشتم انسانی بود ولی گرافیک و عکاسی خیلی کار می‌کردم میخواستم محیط دانشگاه هنر رو بدونم تیپاشون ...

اها عه منم فک کنم گرافیکم خوبه یا همون نقاشی دیجیتالیم

حالا چرا انسانی نمیری؟ در کنارشم هنر حالا فعالیت داشته باشی

blackpink