2777
2789
عنوان

بیاین از چالش های بارداریتون بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته  من تازه یاد گرفتم نمک گرم میکنم میریزم داخل پارچه میذارم محل تزریق باز بهتره

چقدر خوب انشالله بارداری رو سلامت طی کنی و نی نی رو سالم و صالح بغل بگیری عزیزم😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
با بیمه برا من حدود ۸۰۰اینا  بدون بیمه سه تومن فک‌کنم ازاد دونه ۱۱۵

پس گرون نشده پارسال منم همین حدود میگرفتم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اازاونا که برای جلوگیری از انعقاد و لخته شدن خونه؟  بگردم کبود شدی حتما

اره همونا اوه خیلی بد بود گاهی جاش سفت میشد آمپول فرو نمیرفت گاهیم البته درد نداشت

اولش ک خطر سقط کمردرد شدید نه میتونستم بشینم نه دراز بکشم....بعدش تهوع تا ۹ ماه....حجم کیسه آبم زیاد ...

وای دختر خاله منم بارداره بهش گفتن خطر سقط داره بنده خدا خیلی نگران و ناراحته...  

چقدر سخت...  واقعا تصورم امروز تغییر کرد نسبت ب بارداری

انشالله عزیزم خدا کوچولوی شمارم حفظ کنه اگرم باردار بودی بسلامتیو خوشی بغل بگیریش

ممنون مهربون😘😍

اره من که اینجوری میگیرم  شما پارسال تا اخر بارداری استفاده کردین؟  بعد قطعش عصبی نمیشدی ...

اره تا آخرش البته هفته آخر هپارین میزدم روزی دوبار

نه اصلا چرا عصبی؟

معنای واقعی خستگی رو تو بارداری فهمیدم  خستگی که با یه استراحت معمولی بر طرف نمیشه  تازه ...

منم گریم گرفت وقتی خوندم...  چقدر مامانامون عذاب کشیدن...  چقدر بخاطر امثال ماها ادما میدون...  کاش هرکی هرچی دارع شاکر باشه نسبت بهش...