2777
2789
عنوان

کسایی که با حق طلاق جدا شدید

936 بازدید | 15 پست

چند تا وکیل گرفتید .برا خودتون و شوهرتون و مهریه هرکدوم جدا وکیل گرفتید 

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
من مهریموبخشیدم اونم حق طلاق دادبعدوکیل گرفتم همه کاراروخودوکیل کردمن رفتم امضاکردم تودادگاه

برا شوهرت هم وکیل گرفتی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهریموبخشیدم اونم حق طلاق دادبعدوکیل گرفتم همه کاراروخودوکیل کردمن رفتم امضاکردم تودادگاه

چقد به وکیل پول دادی.

۳سال پیش ۱۳میلیون

برا من تازه وکیل گرفتم گفت ۶ تومن خودم ۶ تومن هم وکیل برا شوهرت ۸ تومن هم وکیل مهریه 

یعنی شوهرت اصلا نیومد .پس چرا وکیل من گفت باید برا شوهرت هم بگیری

نه اصلاشوهرم نیومدحتی امضاهم نخاستنش خودش باورنمیکردطلاق گرفتم اخرش کپیشودادیم دیدمن اخه همه حق وحقوقموبخشیده بودم براهمین شوهرمونمیخاست

زندگی سلام   
نه اصلاشوهرم نیومدحتی امضاهم نخاستنش خودش باورنمیکردطلاق گرفتم اخرش کپیشودادیم دیدمن اخه همه حق وحقو ...

به نظرت گرون بهم نگفته

مهریتون چقدر بود؟ 

پشتوانه مالی اونوقت داشتین بعد طلاق؟ 

منم بخشیدم و حق طلاق گرفتم بسکه عاصیم کرد... الانم تو فکر طلاقم

مهریتون چقدر بود؟  پشتوانه مالی اونوقت داشتین بعد طلاق؟  منم بخشیدم و حق طلاق گرفتم بسکه ...

۲۰۰سکه بودبخشیدم بله خونه داشتم پدرم هم ماهیانه برام پول میریزه 

زندگی سلام