2777
2789

همش این سه تاس از دیشب

یکی تاپیک بهترین کاربر

یکی چله ی حق شناس

یکی کراش

برا شما هم همینه؟؟؟

چرا نمیره؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

آره

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤

اره حوصلم سر رفت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینه

دو روز پیشم همین بود

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
آره

نی نی یار رو تگ کنید بیاد درست کنه

نمیفهمیم تاپیک جدید چیه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

آره دقیقا

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

@نی‌_نی_یار_5

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

الان ۳ روزه این طوره

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تاپیک حق شناس برا من بود صبح دیدم صدتا پیام اومده 🤣🤣🤣🤣🤣

😁