2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟رشتتون حتما آسون بوده آره؟چقد در روز خوندین؟گلاس هم رفتین؟

ژنتیک پزشکی 

من نه دوستم رتبه ۲ آورد 

دانشگاه تهران 

می‌دونم چند وقت پیگیر زبان بود می‌دونم مادرش حمایت می‌کرد چون الان خودش می‌ره دانشگاه بچشو اون تایم پیش مامانش میذاره می‌دونم از یه پکیج آموزشی استفاده میکرد حالا کلاس اینارو نپرسیدم درصد هاشم ژنتیک صد زبان نود و هفت بیوشیمی و سلولی مولکولی رو هشتاد و خرده زده بود یه چند سال پشت کنکور تلاش کرد و می‌شناسمش که بچه ی خرخوانیه میل شدیدی به بهترین بودن داره شرایط و سختی هم منصرفش نمیکنه بچه پیگیریه

شما مگه رشتت چیه ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
ژنتیک پزشکی  من نه دوستم رتبه ۲ آورد  دانشگاه تهران  می‌دونم چند وقت پیگیر زبان بو ...

من مهندسی  ام و واقعا سخته با دو تا بچه کسی نیس بتونه جفتشون رو نگه داره یکیش سنش کمه مهد هم قبول نمیکنه یعنی حداقل مهدهای دوروبر ما موردی نیس

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من مهندسی  ام و واقعا سخته با دو تا بچه کسی نیس بتونه جفتشون رو نگه داره یکیش سنش کمه مهد هم قب ...

شما هدفت دانشگاه دولتی هست؟

من آزاد ارشد خوندم الان ترم آخر یعنی ترم یه هستم

دوتا بچه دارم،کلاسها آخر هفته بود بیشتر اساتید هم باهاشون صحبت کردیم متاهل یا شاغلیم کار به حضور و غیاب نداشتن

این ترم خدا بخواد تموم میکنم 

من مهندسی  ام و واقعا سخته با دو تا بچه کسی نیس بتونه جفتشون رو نگه داره یکیش سنش کمه مهد هم قب ...

ژنتیک پزشکی نسبت به مهندسی  خیلی رشته سنگین تریه اون تونست خب تو هم میتونی 

البته به هدفت هم بستگی داره الزاما که نمی‌خواد تک رقمی بشی ؟و اینکه جای یه سال پشت شاید یه برنامه دو یا سه ساله بطلبه یکسال فقط زبان با دو تا از درس های مهم با ضریب بالا رو کار کن تا حد تسلط بعد اون ۳ماه آخر درسای دیگرو کار کن باز برنامه مرور بذار 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
شما هدفت دانشگاه دولتی هست؟ من آزاد ارشد خوندم الان ترم آخر یعنی ترم یه هستم دوتا بچه دارم،کلاسها ...

بسلامتی موفق باشین.بله من هدفم فقط دولتی شهر خودمون هس که تلاش و پشتکار و اعصاب زیادی میطلبه

بسلامتی موفق باشین.بله من هدفم فقط دولتی شهر خودمون هس که تلاش و پشتکار و اعصاب زیادی میطلبه

ارشد به نظر من قبولیش راحته بخون حتما قبول میشی

شهر من دولتی ندارن و براش تلاش نکردم

ولی فراگیر تو کل کشور فقط یک مرکز رشته منو پذیرش میکرد خوندم قبول هم شدم اما بخاطر اینکه باید حضوری ثبت‌نام میکردم نتونستم برم

و همین آزاد شهر خودم رو انتخاب کردم،

ژنتیک پزشکی نسبت به مهندسی  خیلی رشته سنگین تریه اون تونست خب تو هم میتونی  البته به هدفت ...

ممنون از امید و راهنمایی تون    انشالله خدا کمکم کنه بتونم

ارشد به نظر من قبولیش راحته بخون حتما قبول میشی شهر من دولتی ندارن و براش تلاش نکردم ولی فراگیر تو ...

من یجورایی سر یه سه راهیم گزینه دومم اینکه صبر کنم ببینم آموزش پرورش آزمون مجدد میزاره برای دبیری که اگه بزاره حتما میرم و قید ارشد رو میزنم و گزینه آخرم هم که خیلی سطح و حقوقش پایین ولی با وجود بچه هام تایم کمتری میخاد بزارم ورود به مدارس غیر انتفاعی ابتدایی با کلاسهای جهاد هس و واقعا تصمیم گیری برام سخته

من یجورایی سر یه سه راهیم گزینه دومم اینکه صبر کنم ببینم آموزش پرورش آزمون مجدد میزاره برای دبیری که ...

در هر صورت در کنار اون دوتا تصمیم میتونی ارشد هم بخونی چون زمان زیادی ازت نمیگیره،سه ترم بیشتر نیست،چشم رو هم بزاری تمامه،اصلا شبیه کارشناسی نیست بیشتر پژوهش و تحقیقه،حتما ارشد ثبت‌نام کن و رشته ای انتخاب کن به دردت بخوره،

برای غیرانتفاعی حقوق خیلی ناچیز میدن ولی خوب الان می ارزه بهش فکر کردن چون سابقه ی تدریس غیرانتفاعی هم امتیاز محسوب میشه،

من دوسال پیش شرایط شمارو داشتم و ارشد رو انتخاب کردم

اگر میدونستم سابقه مهم میشه حتما کنارش تدریس غیرانتفاعی هم میرفتم

اخه مهندسی اینده ی انچنانی هم نداره که بخوای به خاطرش این قدر خودتو اذیت کنی

باید یه راهی پیدا کنم ازینکه با لیسانس صرفا خانه دار باشم عذاب وجدان میگیرم برای این همه تلاشی که تا الان کردم دلم میسوزه هیچی بشه

در هر صورت در کنار اون دوتا تصمیم میتونی ارشد هم بخونی چون زمان زیادی ازت نمیگیره،سه ترم بیشتر نیست، ...

ممنون از راهنماییتون     شما رشته ارشدتون سخت بود؟