2777
2789
عنوان

رابطه منو شوهرم واقعأ افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 73 پست
پوستی که ی عالمه پشم روش باشه سالم بودنش به چ درد میخوره شما اساسا تنبل هستی و حوصله تمیز کاری نداری ...

اره تو تمیزی بدنم خیلی تنبلم ولی عاشق تمیز کاری خونه ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مثلأ یکیش اینه ک فکر میکنم وقتی شیو میکنم پوستم خراب میشه اصلأ نمیدونم چرا زورم میاد برم حمو ...

راه های دیگه رو امتحان کن. پودر و کرم موبر، اپیلاسیون، لیزر

موهاتو کراتین کن، دوست نداری سشوار بکش، حوصله نداری حداقل یه ماسک مو یا نرم کننده یه چیزی استفاده کن وزیش بخوابه

یه کم طی روز ارایش کن

لباسای خوب بپوش

عطر و بادی اسپلش و مام و چیزای مختلف استفاده کن

نه بخاطر شوهرت، بخاطر خودت. اراستگی واقعا نیاز هر ادمیه اصلا عزت نفستو بالا میبره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

[QUOTE=316005627]اره تو تمیزی بدنم خیلی تنبلم ولی عاشق تمیز کاری خونه ام[/QUخودتو از الویت هات خط زدی پیشنهاد میکنم زودتر به خودت بیای و گرنه ی روز میفهمی هیچ لذتی از زندگی نبردی که دیره

راه های دیگه رو امتحان کن. پودر و کرم موبر، اپیلاسیون، لیزر موهاتو کراتین کن، دوست نداری سشوار بکش، ...

اره الان اصلأاعتماد ب نفس ندارم بداز رابطه یجوری خودمو قایم میکنم ک نبینه منو بدنمو تازه ی عالمه هم شکم پهلو دارم با ۶۰کیلو وزن

🤔🤔فک کنم راوی داستان میگف

اینجا همه راوی ن

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

اول از همه برو چند تا عطر و بادی اسپلش بخر. بعدم حموم رو بیشتر کن. بعد حتما برو لیزر جای خوب. مسواک بزن ارایش تمیز کن. لباس خوب بپوش. مهم نیست شوهرت چ مدلیه مهم اینه خودت خودت رو دوست داشته باشی

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
اینارو استفاده میکنم چون بی نهایت عرقم بد بوعه 

اگه بعد حموم ک شیو میکنی بادی اسپلش یا پماد زینک بزنی اصلا دیگ بوی بد نمیدی

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
شوهرم هرروز دوش میگیره ولی ادکلن نمیزنه من عاشق بوی ادکلنم

حداقل خدا خیر بده شوهرت رو دوش میگیره.شما ک گفتی همونم انجام نمیدی.نمیشه ک مرد بو ادکلن بده زن بوی عرق.بالاخره رابطه دوطرفه‌س.از لحاظ جنسیتی نگفتم