2777
2789
عنوان

رابطه منو شوهرم واقعأ افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 73 پست
الن ۱۵روز دیگه عروسیمه اگع بزنم موهامو دیگه نمیشه اپلاسیون کرد

جدی هنوز عقدی و اینطوری هستی؟

ببخشید فکر کردم حداقل ۱۰ ۱۵ سال از عروسیتون میگذره که دیگه حوصله و رغبتی به رابطه و شوهر نداری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهرم هرروز دوش میگیره ولی ادکلن نمیزنه من عاشق بوی ادکلنم

کسی ک عاشق بوی ادکلنه و توقع داره ک خودش تمیز باشه و اینکار کنه ن با اون حرفایی ک از‌خودت زدی اون شوهر از سرت زیاده 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت تهوع گرفتم بای/:

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
جدی هنوز عقدی و اینطوری هستی؟ ببخشید فکر کردم حداقل ۱۰ ۱۵ سال از عروسیتون میگذره که دیگه حوصله و رغ ...

اره واسه همین خیلی ناراحتم خودمم همش ب این فکر میکنم اگه ی بچه بیاد من چیکار کنم 

اینارو استفاده میکنم چون بی نهایت عرقم بد بوعه 

خب عزیزم دیر ب دیر میری حموم عرقت بد بوئه...منم عرق بد بوئه و پشمالوام اما ی روز در میون میرم حموم دوش میگیرم هرروزم مام زیر بغلمو تمدید میکنم و‌لباسامو عوض میکنم

موهامم شونه میکنم هرروز..پوستمو با فیس واش میشورم و‌ ضدافتاب میزنم با ی بالم لب...همیشه مرتب و‌ تمیز..اصن کسی نمیفهمه انقد بد بوئه عرقم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
خب عزیزم دیر ب دیر میری حموم عرقت بد بوئه...منم عرق بد بوئه و پشمالوام اما ی روز در میون میرم حموم د ...

امروز داشتم ب شوهرم میگفتم فلانی ب زنش خیانت میکنه زنشم خیلی شلخته و کثیف گفت شوهرش وقتی ببینه پشماش هرکدوم ی متره معلومه خیانت میکنه زنش چرا مثل ادم نمیگردع ی بازم گفت بد عروسی حتمأ باید بری لیزر کل بدن

از اینکه خیس میشم خیلی بدم میاد

ی دکتر برو بخدا...حالت خوب نیست

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
ولی خیلی جالبه ک خودت ن درست درمون حموم میری ن ب خودت میرسی نه پشماتو میزنی بعد شوهرت ادکلن نمیزنه م ...

😂😂😂😂کلأ ادکلن دوست دارم همیشه ادکلانای خارجی و گرون میخرم اما استفاده نمیکنم عاشق تمیزی ام ادم تنبلی نیستم چون ب تمیزی خونه اهنیت میدم نمیدونم چرا با خودم این کارو میکنم