2777
2789
عنوان

رابطه منو شوهرم واقعأ افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 73 پست

موهای  وزوزیت دلیل  ب این نمیشه ک حموم نری. مال منم اینجوریه ولی دیگ شونه میکنم .

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فلفلی ن قلقلی ن مرغ زردِ تپلی هیجکس باهاش رفیق نبود تنها روی سه‌پایه نشسته بود تو سایه

خدا خفه‌ت نکنه از وقتی این تاپیکو دیدم همینجوری این شعر داره تو مغزم پلی میشه شما زحمت تایپشو کشیدی😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

افسردگی اینا نداری؟ پا رو هردفعه میری حموم سنگ پا بکش. موهارم دیگه هفته ای یبار ژیلت یا موبر میشه زد ...

نمیدونم شاید افسرده ام چون مادرم یک ساله فوت کرده نمیدونم چم شده تز خودم بدم اومده مثلأ الان گذاشتم کل موهای بدنمو صورتم بلند بلند شده  ب بهونه عروسی ک شب عروسی یهو یکجا همه رو بزنم همش تو ذهنم دنبال بهونه ام

نمیدونم مثلأ یکیش اینه ک فکر میکنم وقتی شیو میکنم پوستم خراب میشه اصلأ نمیدونم چرا زورم میاد برم حمو ...

پوستی که ی عالمه پشم روش باشه سالم بودنش به چ درد میخوره شما اساسا تنبل هستی و حوصله تمیز کاری نداری ولی وقتی بری حموم شیو کنی بیای بیرون ادکلن بزنی و موهاتو اتو کنی میبینی چ حس خوبی داره

نه فلفلی ن قلقلی ن مرغ زردِ تپلی هیجکس باهاش رفیق نبود تنها روی سه‌پایه نشسته بود تو سایه

باباش میگفت حسنی میای بریم حموم؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
نمیدونم شاید افسرده ام چون مادرم یک ساله فوت کرده نمیدونم چم شده تز خودم بدم اومده مثلأ الان گذاشتم ...

با توجه به اتفاقی که گفتی احتمالش هست. همین الان تا هنوز اولشه برو پی درمان. من شخصا روانشناس خوب هیچوقت پیدا نکردم ولی تو شاید پیدا کردی. روانپزشک هم خیلی خیلی موثره. کنار اینا خودتم باید تلاش کنی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)