2777
2789
عنوان

آلرژي نوزاد

177 بازدید | 3 پست

دوستان اگه تجربه اي داريد لطفا كمك كنيد

پسرم الان ٨ ماهش تموم شده

از ٦ ماهگي كه شيرخشكش رو شماره ي ٢ آپتاميل كردم و شروع كردم به غذا دادن اطراف مقعدش قرمز شد

فقط فرني و سوپو آب هويج و سيب و موز بهش داده بودم

يه مدت پماد ان ان زدم كه فرقي نكرد.. كالاندولا، سودوكرم و..

دكتر ١٠ روز پيش بهش يه قرص داد تا ٤ روز، شربت كيدوفست وپماد مگافورت، كلوماتريزول و موسپرين

يكم كمرنگ تر شد، اما كاملا خوب نشده

دكتر گفت اگه خوب نشد بايد شيرخشك آلرژي بهش بدي و حساسيت به پروتئين گاويه.. مطمئنا اين شيرخشكو نميخوره بخاطر تغيير وتلخ بودنش

ميخواستم ببينم كسي تحربه اي از اين حساسيت داره؟ علائم ديگه اي نداره

واقعا كلافه شدم..

اگر ممكنه لطفا كمك كنيد.. ممنون

سلام عزیزم 🌷 خوبید ؟

تبریک میگم برای مادرشدنتون خدا حفظش کنه براتون

شوهر من مورفولوژی اسپرمش یک درصد هست .تو تاپیک دیدم مشکل شما هم همین بود ...میشه بگید چکار کردید مشکلشون حل شد؟

پیش کدوم دکتر رفتید و چه داروهایی در چه زمانی استفاده کردید ...؟ممنون میشم کمکم کنید 😔🙏

سلام عزیزم 🌷 خوبید ؟ تبریک میگم برای مادرشدنتون خدا حفظش کنه براتون شوهر من مورفولوژی اسپرمش یک د ...

برای من سوال شد

خداروشکر که باردار شده

من همسرم موفولوژیس یک درصده ۵ساله اقدامم

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من سوال شدخداروشکر که باردار شدهمن همسرم موفولوژیس یک درصده ۵ساله اقدامم

عزیزم همسر من یک ماه و نیم قرص آلگومد روزی هشت تا (بعد هر نماز و قبل خواب ۲ عدد)خورد همراه عرق ماسنی، نخود آب، نیمرو پیاز تخم مرغ، گردو روزی ۳ تا و کمی تقویتی دیگه مثل موز و دانه چیا و آزمایش داد و مورفولوژی از یک اومد روی دو ...این ماه آندروفرتی گرفتم توکل بر خدا ببینم چی میشه شما هم انجام بدید حجامت عام و پشت گوش هم شنیدم خیلی خوبه