2777
2789
درآمد بقیه به شما چه ارتباطی داره؟ خانم این سوال خیلی زشته به هر نحوی که پرسیده بشه چون جوابش شخصیه

چه گارد بیخودی دارید نسبت به سوال دیگران تو سایت عمومی! 

مگه درامد شخص خاصیو پرسیدن؟ صرفا خواستن رنج حدودی درامد یکی از مشاغلو بدونن

حالا به هر دلیلی، یا پیشنهاد هیئت علمی بهشون داده شده یا خواستگارشون تو این شغله یا هرچی

چه طرز صحبته؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمد بقیه به شما چه ارتباطی داره؟ خانم این سوال خیلی زشته به هر نحوی که پرسیده بشه چون جوابش شخصیه

چیزی مصرف میکنی عزیزم؟!!!!چرا هر احمقی میرسه تو سایت میاد ومیخواد ادای روشن فکرا رو دربیاره همه چی چه ربطی داره وفلان دارم دکتری میخونم میخوام ببینم میارزه براش درخواست بدم یانه من چکار بقیه دارم احتمالا از بس خودت سرت تو زندگی بقیه است همه چیو اینجوری‌میبینی 

چه گارد بیخودی دارید نسبت به سوال دیگران تو سایت عمومی!  مگه درامد شخص خاصیو پرسیدن؟ صرفا خواس ...

وای خدا از دهنت بشنوه میخوام ببینم میارزه براش درخواست بدم یانه ادم میمونه به همچین ادمایی چی‌بگه تازگیا یه عده ریختن تو سایت همش میگن فلان چیز به شما چه ربطی داره

چیزی مصرف میکنی عزیزم؟!!!!چرا هر احمقی میرسه تو سایت میاد ومیخواد ادای روشن فکرا رو دربیاره همه چی چ ...

ولش کن دوست داشت یه چیزی گفته باشه

یه چیزی شنیدم اما مطمئن نیستم صحت داره یا نه اما ۴۵ تا ۵۰

یه دوستم درباره یکی از استادهاشون میگفت

چه گارد بیخودی دارید نسبت به سوال دیگران تو سایت عمومی!  مگه درامد شخص خاصیو پرسیدن؟ صرفا خواس ...

من شما را مخاطب قرار دادم؟

این سوال از ریشه غلطه اگر بهشون پیشنهاد شده میتونن توی همون محیط از کسی که پذیرش گرفتند سوال کنن و یا از خود خواستگار چون بحثش جداست در غیر این صورت این سوال قشنگ نیست

هر چند در کامنت اول هم کاملا محترمانه نظرم رو گفتم

موفق باشید

من شما را مخاطب قرار دادم؟ این سوال از ریشه غلطه اگر بهشون پیشنهاد شده میتونن توی همون محیط از کسی ...

خب به نظرت اینجا محیطی نیست که استاد دانشگاه توش‌باشه نمیتونم برم تو کوچه استاد پیدا کنم از استاد خودمم که روم نمیشه بپرسم چقدر حقوق میگیرید به نظرم یکم سطح فکرتون رو ببرید بالا

ولش کن دوست داشت یه چیزی گفته باشه یه چیزی شنیدم اما مطمئن نیستم صحت داره یا نه اما ۴۵ تا ۵۰ یه دو ...

واقعا در این حده؟اخه یکی میگفت رو ۱۵ و۲۰ یکی میگفت نزدیک۴۰ ولی اونام فقط شنیده بودم میخواستم ببینم کسی دقیقش میدونه

من شما را مخاطب قرار دادم؟ این سوال از ریشه غلطه اگر بهشون پیشنهاد شده میتونن توی همون محیط از کسی ...

ببینین برای هیئت علمی ابتدا باید تو مراحل جذب ثبت نام کرد پس کسی نیست که ازش بپرسه

و اینجورجاها باید مطرح کنه دیگه که یا یه هیئت علمی باشه راهنماییش کنن یا کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه وبگه

حرف شما درسته اما جایی که یه نفرمستقیم بیاد جلوی من یا شما رو بگیره و بگه فلانی بگو حقوقت چقدره

دوستمون یه سوال کاملا عمومی رو مطرح کرد

چیزی مصرف میکنی عزیزم؟!!!!چرا هر احمقی میرسه تو سایت میاد ومیخواد ادای روشن فکرا رو دربیاره همه چی چ ...

از شما که در حال تحصیل در دکتری هستید این طرز صحبت و شیوه ی تفکر بعید هست حاضر نشید هر حرفی رو بزنید یا هر قضاوتی بکنید 

واقعا در این حده؟اخه یکی میگفت رو ۱۵ و۲۰ یکی میگفت نزدیک۴۰ ولی اونام فقط شنیده بودم میخواستم ببینم ک ...

من درباره یکی که تو دانشگاه آزاد تازه هیئت علمی شده شنیدم ۳۰ تومن بوده یا ۳۰ به بالا (دقیق یادم نیست)

یه دوستم هم گفت استادش که هیئت علمی دانشگاه کاشانه بین ۴۵ تا ۵۰ میگیره

از شما که در حال تحصیل در دکتری هستید این طرز صحبت و شیوه ی تفکر بعید هست حاضر نشید هر حرفی رو بزنید ...

درسته از من بعیده عذر میخوام ولی ازتون خواهش میکنم دیگه این جمله به شما ربط نداره رو به کار نبرید کل سایت پر شده از ادمایی که هنوز سلام نکردی همچین حرفی رو میزنن بدون اینکه لحظه ای به اینکه حرفشون به جاست یانه فکر کنن موفق باشید