بچه ها من میخوام کارت اهدای عضو بگیرم و به مامانم گفتم خیلی دعوام کرد اگه بخوام بدون اینکه بفهمه بگیرم باید چیکار کنم چطور ثبت نام کنم تا کی برام میاد؟
یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سایتش هست من خودم نذر کرده بودم مشکلم حل بشه بگیرم که گرفتم
کارتی برات نمیاد توی سیستم ذخیره میشه اگه دوست داشتی میتونی عکس بگیری و چاپ کنی به صورت کارت همراهت باشه ولی هیچ دخلی توی اهدای عضو نداره خدایی نکرده اگه اتفاقی برات بیافته خانواده رضایت ندن بدرد نمیخوره و اهدا نمیشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ولی من خودم خون لازمم به علاوه این دو تا قابل مقایسه نیست
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من باهاشون حرف زدم اتفاقا استقبال هم کردن گفتن ایشالا که همیشه تنت سالم باشه ولی اگه روزی اتفاقی افتاد اینکه به چند نفر زندگی ببخشی خیلی بهتره تا اینکه زیر خاک موریانه ها بخورن
اختیار اصلی هم دست شوهرمه که قسمش دادم رضایت اولیه رو میده
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁