lazemmishe مدیر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 435 عنوان تازه ب موهام رنگ گذاشتم موهام مثل کش شده | مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 43 پست کسی میدونه علتشو ؟ 1402/08/10 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lazemmishe مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 435 تا کجاس موهات حیف کردیش خیلی درازه تا پایین کمرم میاد
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 از ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر رو موهام موند دکلره اره خب طول میکشه رنگ مو با دکلره ولی موهاتو سوزوندنیکم دیگه میزاشتن همه موهات کنده میشد میریخت *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
mamanzoha عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 2081 من جات بودم روغن تراپی میکردم و استراحت میدادم به مو نه رنگ و کراتین نه حتی اتو و سشوار یه مدت طولانی
متولداسفند عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 11860 خیلی درازه تا پایین کمرم میاد وای حیف دخترچند گرفت حالا
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37084 اره موهات آسیب دیده و کشسانی شده متاسفانه منم دوسال پیش دکلره کردم اینجوری شد و رفتم پروتئین کردم هیچ راهیم نداشت هر چی روغن و سرم مو میزدم فایده نداشت و بازم امسال ماهه قبل دوباره ترکیبی درمان انجام دادم عالی شده https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg
lazemmishe مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 435 نکن عزیز من بری همون باقی موندشم داغون میکنه و تمام الان چیکار کنم موهام درست شه😭😭😭
lazemmishe مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 435 موهات آسیب دیده و کشسانی شده متاسفانه منم دوسال پیش دکلره کردم اینجوری شد و رفتم پروتئین کردم ... چ درمانی کردی
چاقال_بادوم۲ عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2422 من جات بودم روغن تراپی میکردم و استراحت میدادم به مو نه رنگ و کراتین نه حتی اتو و سشوار یه مدت طولا ... هزینش چقدره؟
شاهرگوک عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 197 ارایشگرم کرده دیگه خودم ن ک آرایشگرت نابلد بوده عزیزم زده موهاتو سوزونده مگه ساختمون رنگ میکرده که از ساعت ۱۱ تا ۵ گذاشته هر دور رنگ دکلره نهایت ۲۵ دقیق برای موهای ضخیمه وگرنه رب ساعته باید بشوری تا سه مرحله کامل موهات همشو باید کوتاه کنی ....
kukguhkkh عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 از ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر رو موهام موند دکلره 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯یا خداااا چه خبره😳😳😳😳 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37084 چ درمانی کردی میگم که پارسال پروتیین کردم امسال هم ترکیبی کار کردم مثه همون پروتیین و اینا ولی ترکیبی https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37084 چیکار کنم درست شه هنوز ارایشگر گف بیا کراتینم کنم کراتین نمیتونی انجام بدی چون کراتین واسه موهای نچرال هست شما موهاتو دکلره کردی الآنم که کشسانی شده حتما حتما کار احیا انجام بده https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg