2777
2789
از ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر رو موهام موند دکلره

اره خب طول میکشه رنگ مو با دکلره 

ولی موهاتو سوزوندن

یکم دیگه میزاشتن همه موهات کنده میشد میریخت

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  

موهات آسیب دیده و کشسانی شده 

متاسفانه منم دوسال پیش دکلره کردم اینجوری شد و رفتم پروتئین کردم 

هیچ راهیم نداشت هر چی روغن و سرم مو میزدم فایده نداشت 

و بازم امسال ماهه قبل دوباره ترکیبی درمان انجام دادم عالی شده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

ارایشگرم کرده دیگه خودم ن ک 

آرایشگرت نابلد بوده عزیزم زده موهاتو سوزونده مگه ساختمون رنگ میکرده که از ساعت ۱۱ تا ۵ گذاشته 

هر دور رنگ دکلره نهایت ۲۵ دقیق‌ برای موهای ضخیمه وگرنه رب ساعته باید بشوری تا سه مرحله کامل 

موهات همشو باید کوتاه کنی 

....
از ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر رو موهام موند دکلره

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯یا خداااا چه خبره

😳😳😳😳

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
چیکار کنم درست شه هنوز ارایشگر گف بیا کراتینم کنم 

کراتین نمیتونی انجام بدی چون کراتین واسه موهای نچرال هست 

شما موهاتو دکلره کردی الآنم که کشسانی شده حتما حتما کار احیا انجام بده 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg