2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کشتن موش توسط همسر چیه

562 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دیشب خواب دیدم که شوهرم یه موش رو تو خونه کشت و من یه چیزی شبیه جادو یعنی یه عروسک که با پارچه سبز بسته شده و یه کاغذ دعا توش بود  رو پیدا کردم از صبح تا الان دارم عین بید میلرزم اخه این چیه اولین باره همچین خوابی رو میبینم مردم از ترس بخدا

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی تو زندکی تون موش میدونه شوهرت گیرش میندازه خواب خوبیه صدقه بده

تعبیر خواب منم میگی لطفا 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

معمولا حیوان های موذی تعبیرش دشمنه  شوهرت دشمن رو دفع می‌کنه  مراقب رفت امدهاتون به خونت ...

تعبیر خواب منم میگی لطفا 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

یکی تو زندکی تون موش میدونه شوهرت گیرش میندازه خواب خوبیه صدقه بده

اره میدونم اتفاقا مدتیه همش فکرم درگیرشه

معمولا حیوان های موذی تعبیرش دشمنه  شوهرت دشمن رو دفع می‌کنه  مراقب رفت امدهاتون به خونت ...

زیاد رفت و امد تو خونمون نداریم ولی متاسفانه خیلی نزدیکن

بگو گلم  اگه بدونم حتما

سلام وقت بخیر..

من ی آقایی از اردیبهشت تا آخر مهر در حقم بدی کرده .. خداروشکر الان ازش هیچ خبری نیس و رفتع

ولی ۲باره دارم خاب این آقارو میبینم با همون حالت..

خاب دیدم ک من اونو میبینم ولی اون منو نمی‌بینه کلا قیافش جوریع ک هیچی ازش معلوم نیس ن خوشحالی و ن ناراحتی یجورایی مبهم بود و هیچی ازش نمیشه فهمید.. مث وقتایی ک آدم می‌ره تو خودش و با خودش درگیره همچین حالتی بود..

۲بار با همین حالت دارم خابشو میبینم

تعبیرشو لطف میکنید بگین

سلام وقت بخیر.. من ی آقایی از اردیبهشت تا آخر مهر در حقم بدی کرده .. خداروشکر الان ازش هیچ خبری نی ...

بهش فکر میکنی و چون اونو مقصر میدونی دوست داری که بفهمه در حقت بدی کرده و احساس عذاب وجدان داشته باشه این حس بیداری شماست.

ولی بستگی به ساعت خوابتون داره اگه قبل از نماز صبح بوده احتمال زیاد اون آقا داره به کاری که با شما کرده فکر میکنه و وجدانش ناراحته.

سعی کن یه مدت بهش فکر نکنی

و خدایی که بشدت کافیست......
بهش فکر میکنی و چون اونو مقصر میدونی دوست داری که بفهمه در حقت بدی کرده و احساس عذاب وجدان داشته باش ...

مرسی قشنگم .ولی قبل از اذان صبح دیدم خابو

احتمال خیلی زیاد اون آقا پشیمونه 

مرسی عزیزم.. انشاالله عاقبت به خیر شی

مرسی قشنگم .ولی قبل از اذان صبح دیدم خابو

سعی کن بهش فکر نکنی خصوصا قبل از خواب

خدا خودش میدونه چکار کنه به قول معروف خدا دیر میگیره ولی سیر میگیره

و خدایی که بشدت کافیست......