2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گوشیو بذار کنار به همه کارات میرسی

بخدا خیییییلی کم گوشی دستم میگیرم 

پاهام انگار توان ندارع 

بعد چون می‌خوام جا ب جا شم انگار حوصله تر و تمیز و ندارم گذاشتم برا خونه جدید 

میخواااام  حوصله ندارممم

باید انگیزه داشته باشی 

زود بیدار شی یه صبحانه عالی و گذاشتن آهنگ و باز کردن پنجره ها و از همه مهم تر فک کن یکی سر زده بیاد و خونه ریخت و پاش باشه 

.

کمک نمیخواد عزیزم باید رو خودت کار کنی.وقتی خونه تمیزه آ م حس و حال بهتری داره.حال مثلا چ کارایی رو ...

مثلا ظرفهام و هر دو سه روزی می‌شورم زیاد میشه 

بعد هفته ای یه بار جارو 

لباسهام هر هفته می‌شورم 

بخدا خیییییلی کم گوشی دستم میگیرم  پاهام انگار توان ندارع  بعد چون می‌خوام جا ب جا شم ان ...

شاید کم کاری تیروییدی چیزی داری خدایی نکرده که بی حالی

شاید داری انرژی ذخیره می‌کنی برا خونه جدید😂ولی باید بخوای که تمیز کنی هر روز یه تایمی برا تمیز کاری بذار یه تایمی که بیرون نمیری و می‌دونی کسی نمیاد خونت مثل اول صبح 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

از همین آخری میترسم 😁

پس نذار سرت بیاد 

ی چی دیگه هم اگه هر روز کاراتو انجام بدی تلنبار نمیشه و زود تموم میشه 

خونه تمیز حس خوبی ب آدم میده آدمی ک خونه ش ریخت و پاش باشه افسرده و بی حوصله س 

.

شاید کم کاری تیروییدی چیزی داری خدایی نکرده که بی حالی شاید داری انرژی ذخیره می‌کنی برا خونه ...

کلا اینجوری نیستم هاااا 

چون می‌خوایم اسباب کشی کنیم اینجوری شدم 

ولی یه برنامه توپ می‌خوام ک از این ب بعد تمیز باشم چون خونه نو هست 

یعنی صبح ها تر و تمیز کنم؟