2777
2789
عنوان

چک رو برگشت بزنم بنظرتون?

110 بازدید | 10 پست

من یه دونه گلخونه کوچیک دارم که بعضی سالها اجارش میدم. امسال به یه نفر اجاره دادم ولی فقط چک داد به مبلغ 70میلیون. اونم گفت دو ماهه میدم. الان رفتم بانک میگه 62 میلیون موجودی داره. 

خودشم میگه فقط همین 62میلیون رو میدم. بگیرش برو.

بنظرتون برگشت بزنم یا کلا بگم تخلیه کنه گلخونه رو? چیکار کنم این طرف از من سو استفاده نکنه? 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو مشاوره حقوقی با وکیل مشورت کن درکل شکایت اینا خیلی دردسرش زیاد اعصاب وانرژی برات نمیمونه

آره حوصله شکایت ندارم. میگم تخلیه کنه بیاد چکش رو ببره.

حاضرم از خیر پولش بگذرم ولی کسی فکر نکنه میتونه با قلدری حقمو بخوره و خودش سود چند برابری کنه.

پس بهش بگو بقیه رو واریز کنه با برگشت میزنم

میخواد زرنگ بازی دربیاره مثلا.

نمیدونم بخدا. خیلی رو پولش حساب باز کرده بودم. الان اینقدر تو ذوقم خورده و حالم گرفته نمیدونم تصمیم درست چیه.