2777
2789

از اینک پوستم ترک ترک بشه

ازا اینکه الان بالاتنم کوچیکه و دوران شیردهی بزرگ و ترکی بشه و بعد شیردهی هم افتاده  و شل بشه

همین یک کوچولو هم کلا یک پوست بشه

میدونم بچه اونقد شیرینه ک ارزششو داره. ولی میخاستم ببینم چیکار میشه کرد ک این ترکا و افتادگی سینه کمتر بشه؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا که خودت جواب خودت رو دادی و واقعا هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد؛ ثانیا خوردن هر روز یه دونه گردو تو بارداری برای جلوگیری از ترک پوست، و بستن سوتین سفت برای جلوگیری از افتادگی سینه ها خیلی مؤثره.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

ببین الان پماد و اینا زیاده اصلا نگران نباش بعدش لباس زیر خوب بپوشی اون مشکل برات پیش نمیاد بستگی داره مثلا مادرتون چجوری بوده یا اندامت به کی رفته همونجوری میشه فکر اینارو نکن

حساس نباش اخرش خاک میشه 

چه واقعیت ترسناکی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ناراحت نشی 😬 

ولی شما با این طرز تفکر نیار اصلا 🙊 

بچه هم نیاری سینه هات بعد از چند سال شل میشن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ببین شل میشه ولی بعد ک بچع رو از شیر گرفتی دوباره جمع و کوچیک میشه ،نمیگم سفت میشه نه ولی میره بالا نگران نباش

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ما را باش فکر کردیم نگران آینده بچه ايي 

دمت گرم

کسی ک مادر میشه باید از خودش بگذره

آی پوستم ترک بشه شل بشه. چاق بشم لاغر بشم

شبا نخابم

تفریحاتم کمتر بشه و.......

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

همه هم ترک نمیخوره پوستشون. و حتی اکثرا بعد زایمان برمیگردن به هیکل قبل. اما اینا مهم نیست. به این فکر کن که این همه خانم قرن ها دارن بچه میارن.حساس نشو.بچه شیرین تر از این حرفهاست