2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم بچه بیارم اما از ایناش میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 63 پست
منم با دوتا بچه ترک ندارم،هر روز چرب میکردم،شاید علتش این باشه شایدم نه،البته من خیلی لاغری فقط در ب ...

چ روغنی عزیزم؟ از چ زمانی و چطور روغن میزدی؟

افتادگی سینه پیدا نکردی؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
چرا اصلا باید آدم از خودش بگذره؟ این چه طرز فکریه؟ قربانی بودن اصلا چیز ارزشمندی نیست و فقط به غلط ج ...

اونیکه دنبال بچه است باید بفکر این باشه ک چاق میشه بدویار میشه پوستش لک میاره

شکمش ترک میشه سینه هاش آحتمالا بعدا شل میشه پوکی استخون میگیره دوندوناش خراب میشه

همه ی اینا رو نمیتونی چشم پوشی کنی شاید از ی چن تاش فاکتور بگیری ولی بقیه اش بخای نخای هست

بعد بارداری میتونی با دکتر رفتن و هزینه کردن خیلی هاش رو درمان کنی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینقدر گارد دارین من کلا 22 سال سن دارم و میخام بارداریم و بعد بارداریم مث خیلی از خانو ...

عزیزم بعضی ها عادت دارن هرچی بگی بت بپرن. مگه قراره مادر با دنیا اومدن بچه همه چیو قربانی کنه؟ بنظرم برو دکتر پوست. اطراف من چند نفر زایمان کردن اصلا ترک نخورد. بعد شش ماه هم بری باشگاه هیکلت رو فرم میاد. سینه هم کم کم بعد از پایان شیردهی تا ۷۰ درصد به حالت قبل برمیگرده ولی خب عین قبل نمیشه. هیچ راهی هم نداره بجز جراحی. ولی تو بارداری تحت نظر دکتر پوست و تغزیه باش. اگه ترک بیفته دیگه خوب نمیشه مراقب باش نیفته‌. 

اونیکه دنبال بچه است باید بفکر این باشه ک چاق میشه بدویار میشه پوستش لک میاره شکمش ترک میشه سینه ها ...

چرا عزیزدلم آدم چاق شه و پوستش لک بیاره. باور کن من یدونه ترک هم نخوردم. خب بنده خدا دنبال راه حله. منم برام مهم بود. منظورم به شما نیست ولی خیلی بهش توپیدن. چه عیبی داره هم مادر باشی هم بدنت برات مهم باشه

من که قبل بارداری و تو حاملگی به ایناش فکر نکرده بودم بعد زایمان حالم از خودم بهم میخورد هنوزم یه وق ...

منم میخام از همین اتفاق جلوگیری کنم و بعضیا پیشنهاد دادن بخاطر این طرز فکرم بچه نیارم :)

قابل توجه  دوستان عزیز 

بانو_هلن_مامان_۳_پسر  13narges64   a_j_1370    

مامان_نورامی   chokoo   

پرنسا71  

همسر_جانم

مثلا شنیدم هررزو چرب کنی شکمتو ترکات خ کمتر میشه. برای سینه چطور؟ باید چیکار کرد که بعد از شیردهی اف ...

من هرروز روغن زیتون اصل و یه پماد که یادم نیست میزدم. اصلا هم شکمت نخارون. من ترک نخوردم عین مجردیم. 

اونیکه دنبال بچه است باید بفکر این باشه ک چاق میشه بدویار میشه پوستش لک میاره شکمش ترک میشه سینه ها ...

خودت داری میگی بعدش با دکتر رفتن و هزینه کردن. هرچیزیو میشه قبل درمان کنترل و کمش کرد

سعی کن نظراتتو ب دیگران تحمیل نکنی عزیزدلم. لذت شیرین مادرشدن فقط این نیست خودتو از بین ببری و ب بچه ت برسی

همون بچت دو روز دیگ همش نگرانته و غصه تو میخوره ک مادرم ببرم فلان دکتر اینجاش خوب شه اونجاش خوب شه

پس چ بهتر ک از اول بفکر خودت باشی هم خودت هم همسرت هم بچه هات راضی ترن

منم میخام از همین اتفاق جلوگیری کنم و بعضیا پیشنهاد دادن بخاطر این طرز فکرم بچه نیارم :) قابل توجه ...

بستگی به نوع پوست خودت داره مادربزرگ خدا بیامرزم هشتا بچه اورد بدنش تماما بدون ترک بود پوست همه جاش از بالا تا پایین یه دست سفید بود ژنتتیکش این بود من یدونه اوردم پر از ترک شدم تازه قبل بارداریمم مثلن پشت زانوم ترک داشت بعد خیلی هم لاغر بودم اونموقع ولی کلن جنس پوستم بده گاهی نمیشه از بعضی اتفاقا جلوگیری کرد ولی خب میشه کمترش کرد دکتر پوست کرمای مخصوص میده

من هیچ کدوم از این اتفاق ها برام نیفتاد. خیلیم لاغربودم ها ولی اصلاترک نخورد شکمم. سینه هم چون پسرم کلآ شیرخودمو نخورد بخاطر رفلاکس همون جوری موند چون کلآ شیرم خشک شد . هزارتا راهم هس اگه ترک بر داشتی میدونی بعد لیزر کنی از بین بره سینه هم همین ک بچتو از شیر بگیری فک کنم خوب بشه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

من دوبار زایمان کردم ترک نیووردم چرب هم نکرد

پوستت حتماخوبه عزیزم. من پوستم خشکه و یکم ک وزنم زیاد شد پاهام پر ترک شد

برا همین میخام اگ روشی هست جلوگیری کنم ک شکم و سینه هام خیلی خراب نشن