2777
2789
عنوان

میخوام با شوهرم یه دعوای بزرگ راه بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 84 پست
من دوست نبودم و خیلی سر بودم ولی گفتم چه کاری اذیت کنی و این رسم و رسوم ها چیه و.... ولی از بس سو ا ...

میدونی ما چون خودمون کوتاه اومدیم بیشتر از خودمون عصبی هستیم تا دیگران 

وگرنه بقیه حق دارن هرجور میخوان رفتار کنن ماییم که خودمون شرایطو پذیرفتیم 

الانم دیگه ارزش اعصاب خوردی نداره 

کوتاه بیا 

این حرف و نزن که برادرش به خواهر چه اخه یکم دل رحمیتو بیشتر کن ، حق میدم که از تبعیض ناراحت باشی کام ...

دل رحیم خیلی زیاد بود ولی الان فهمیدم باید مثل اینا سنگ بود و بد تا خدا برات بخواد و زور داشته باشی. اصلا از وقتی رفتم تو خانواده اینا فهمیدم شخصیت و خوبی کیلو‌چند باید بد بود و...

آخه عزیزم داداش من دکتری داره و شغل خیلی خوب و بسیار خوشتیپ و خوشگل. تو جمع به داداش ام گفتن دکتر مادرشوهرم‌چنان قیامتی کرد که خدا میدونه من تازه زایمان کرده بودم در حد یک هفته شوهرم رو پر کرد چه دعواییییی ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ما چون خودمون کوتاه اومدیم بیشتر از خودمون عصبی هستیم تا دیگران  وگرنه بقیه حق دارن هرج ...

دقیقا ولی عزیزم فکر کن مادرشوهرم اولین بار اومد خونه ام رو دید نگفت‌مبارک باشه. 

من شاغل ام هر روووووز زنگ به من و مامان خرج نکنه رسم‌نداریم، خرید نکنه رسم نداریم و.....الان همش هول هست رسم و رسوم به جا بیاره و هرچیزی طلا داشت برای این فروخت. 

دل رحیم خیلی زیاد بود ولی الان فهمیدم باید مثل اینا سنگ بود و بد تا خدا برات بخواد و زور داشته باشی. ...

این از بیشعوریه اوناست ، اما اون بچه عقب مانده گناهی نداره اسمش این وسط بیاد به طعنه ،

گله ات رو به خانواده شوهرت بکن ، اگر فکر میکنی همسرت زبون نداره خودت مستقیما گلایه کن که جوابت و بدن یا توضیح بدن در هرصورت ارووم بشی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

هرطور راحتی  انتخاب با شماست  دعوا و جنگ و دعوا  رهاکردن گذشته و در حال زندگی کردن& ...

ببین عزیزم میخوام ولی افسردگی ای که به خاطر اونا گرفتم و باعث شد از اهداف ام دور شم چی؟ کتک هایی که خوردم چی؟ روزهای سختی که بدون شوهر تو فامیل بودم چی؟ روزهایی که شوهرم میرفت پشت سر خودم و خانواده ام همین حرف های مادرش رو تکرار می‌کرد چی؟

من دیگه شوهرم رو دوست ندارم

آخه خانواده من، شرایط مالی خانواده من ، تحصیلات من، شغل من ازش خییییلی بالاتره، فکر کن دختره ۲۳ سالش ...

واقعا طرز فکرت خیلی مزخرفه،خدا جای حق نشسته ؟؟چون برادرش عقب مونده است این یعنی ضعف طرف؟؟؟ 

اینکه میگن تحصیلات شعور نمیاره همینه،شما هم خیلی دلت طلا میخواست همون موقع اعتراض میکردی چرا الان یادت افتاده؟؟؟خب تو هم دلت شوهر میخواسته که چشم بستی رو طلا تا شوهر گیرت بیاد

این از بیشعوریه اوناست ، اما اون بچه عقب مانده گناهی نداره اسمش این وسط بیاد به طعنه ، گله ات رو به ...

عزیزم گناهی نداره ولی نمیدونی چقدر رو برادر زن حساس آن چقدرررر. و اینکه زن داداش من برادر نداره چقدر تیکه انداخت و به مادرم زنگ میزد میگفتش. فکر کن آخه زن داداش من به تو چه. ما اصلا این‌مدلی نیستیم

چی بگم؟

واقعا طرز فکرت خیلی مزخرفه،خدا جای حق نشسته ؟؟چون برادرش عقب مونده است این یعنی ضعف طرف؟؟؟  ای ...

نه عزیزم اینطوری نیست پیام هام رو بخون تا متوجه شی چرا گفتم.

اتفاقا خواستگار زیاد داشتم و پولدارم زیاد بودن ولی شوهرم بسیار زبان باز بود و گول خوردم

جالبه هرچی میشه میگن رسم داریم یا نداریم ,ولی دیگه گذشته ها گذشته شماهم سعی کن کار خوبی درحقشون نکنی ...

با این شوهر مضخرفم‌مگه میشه. فکر کن کادو تولد به پسرم ندادن پول نداریم بعد واسه این پسرشون ماشین گرفتن.

بعد شوهرم همچنان وای اونا ندیدنش وای اونا دوسش دارن وای اونا بل..من سرم خیلی شلوغه ولی با زور و زحمت باید وقت خالی کنم که بریم اونجا

اون موقع  باید دعوا راه مینداختی الان فقط زندگیتو خراب میکنی!خب وقتی گفتن رسم طلا نداریم چرا اص ...

گفت‌میخرم نگفت‌نمیخرم که، گفت بعد عقد میخرم الان پولم‌گیره.  بعدش هم‌ دیگه داستان شد.

بعد من خانواده ام کلی طلا بهم دادن مادرش گفت باید بدن اصلا خانواده زن باید بگیره!!!! تو نباید بخری گول نخوری!!!!

با اینکه شاید تا حدودی حق داشته باشی ولی زندگیتو تلخ نکن دعوا و سرو صدا چیزی رو حل نمیکنه . حرفاتو د ...

بگن‌میخوای برو میگم اگه عرضه داشتین اینو به اون میگفتین