2777
2789
عنوان

میخوام با شوهرم یه دعوای بزرگ راه بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 84 پست
اوووه از بس بهش گفتم انگار آب در هاون میکوبم. من مشکل اصلی ام همین شوهرم هست. برادر شوهرم یا هر مرد ...

ببین یه مدت هیچی نگو  خودش میبینه فرق میذارن بعد با آرامش حرف بزن که حداقل خودش پشتت باشه 

اوووه از بس بهش گفتم انگار آب در هاون میکوبم. من مشکل اصلی ام همین شوهرم هست. برادر شوهرم یا هر مرد ...

دقیقا 

مشکل شوهرت هست 

که از اول با توسری خانوادش بزرگ شده 

و عادت کرده یکی دیگه چشم چراغشون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با همین طرز فکر احترام گرفتم و باعث شد خیلی دور بردارن رو زندگی ام، و شوهرم چه توهین هایی به خاطر ...

حق باهاته.ولی زندگیت بخاطر این چیزا تلخ نکن.حرفت بزن با ارامش .ولی دعوا راه ننداز.مطمن باش الانم باز یه بهونه هایی میارن 

حق باهاته.ولی زندگیت بخاطر این چیزا تلخ نکن.حرفت بزن با ارامش .ولی دعوا راه ننداز.مطمن باش الانم باز ...

من که دعوا راه نمیندازم، همین که بگم بخوام شروع کنم شوهرم قیامت میکنه

ببین یه مدت هیچی نگو  خودش میبینه فرق میذارن بعد با آرامش حرف بزن که حداقل خودش پشتت باشه

خودش پشتم باشه؟ پیش اونا حرف می نه ولی از اینور م با من قیامت میکنه‌ . چون باز مادرش گفته کم‌نیازی یه وقت

اون دختر گناهی نداره مقصر خانواده شوهرت هستن ببین جای دعوا رابطه خودتو شوهرتو ترمیم کن حسادت دارن ...

یعنی هر چی راهنمایی می کنین من داغ دلم تازه میشه، من خودم شاغل ام بعد به شوهرم‌میگفت نباید خرج کنه نباید خرید کنه و.... خوب تو ذهنش کرد.خودم رو هم که ول نمی کرد از بس گفت خرج نکن.

بعد الان که اون دوتا عروس خونه دارن و شوهرشون نداره ولی خیلی خرج می کنن بهم گفت چه کاری خوبی کرد رنگ زدی اینجوری خوبه به خودت برس تنبل نباش!!!!

من حرص نخورم اخه

من درکت می کنم اما متاسفانه باید بهت بگم کاری از دستت برنمیاد! اون چیزی که باید به وقتش اتفاق میفتاد نیفتاده الانم تو هرچی دعوا کنی خودخوری کنی به ضرر خودته فکر کردی اون کسی که انقدر آگاهی نداره که درست نیست بین دو تا عروس فرق بذاره با دعوا و گلایه تو متحول و پشیمان میشه و سر میذاره به کوه و بیابون؟ نخیر مطمئن باش یه چیزی هم بهشون بدهکار میشی چون آدمیزادی که کوره رو که به زور نمیشه بینا کرد! یعنی اگه بیفتی رو دور باطل خودخوری و نشخوار فکری یه زمانی به خودت میای می بینی تمام روحت بیمار شده حتی اگه اونا جلو چشمت پودر بشن هم دلت آروم نمیشه فقط خودت میسوزی از درون. پس سعی کن فراموش کنی و باهاشون مثل خودشون رفتار کنی همین که بهشون ارزش ندی و به فکر خوشی خودت باشی بزرگترین درسه براشون

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یعنی هر چی راهنمایی می کنین من داغ دلم تازه میشه، من خودم شاغل ام بعد به شوهرم‌میگفت نباید خرج کنه ن ...

چی بگم والا....کار خودتو بکن که اذیت نشی و بعدا افسوس نخوری پول خودته زحمت خودته از الان شروع کن دیر نشده

مشکل همینه برای من حتی نزاشتن من و شوهرم باهم انجام بدیم من خودم کلی به شوهرم کمک کردم وام گرفته بود ...

ناراحتیتو میفهمم ، نمیدونم شاید جاری های منم ناراحت شده باشن اما خانم ها خوبی ان، خودم که فکرمیکنم منو دوست دارن و ادب و احترام میذارن منم که قلبا دوستشون دارم 

من فکر میکنم با توصیفاتی که نسبت به تیکه و کنایه ها راجع برادر و چیزای دیگه گفتین 

کلا خانواده همسرت با شما احتمالا میونه خوبی ندارن در باطن 

که سعی در ازار صحبتی دارن 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹