2777
2789
عنوان

میخوام با شوهرم یه دعوای بزرگ راه بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 84 پست
شرایط ها فرق میکنه ، حتی شرط و شروط های خانواده ، با این اوصافی که شما میگین جاری های منم نباید منو ...

آخه خانواده من، شرایط مالی خانواده من ، تحصیلات من، شغل من ازش خییییلی بالاتره، فکر کن دختره ۲۳ سالشه دیپلم داره و نه کار و نه درس فقط مونده تا شوهر کنه، اون وقت من دکتری و کارمند یه جای معتبر و پدر و... بماند.

شوهرم رو پر کرد که با برادرش بد باش تو بالاتری و... خدا جای حق نشست دختره یه برادر عقب مانده داره

من با همین طرز فکر احترام گرفتم و باعث شد خیلی دور بردارن رو زندگی ام، و شوهرم چه توهین هایی به خاطر ...

ببین عزیزم یه چیز میگم اگ قشنگ فکر کنی متوجه میشی درسته 

ی نگاه ب تاپیک هات بنداز ! همش درگیر مادرشوهری ... چه دعواها ک بخاطر مادرشوهر و .. نکردی با شوهرت 

من میگم بیا برای یکبارم ک شده تغییر رویه بده .

تاالان ک انقدر دعواکردی و هی حرف طلاق چیشده؟؟! چی بدست اوردی جز اینک ارامشتم از ست دادی ؟ 

حالا بیا تغییر بده خودتو 

کلا تو زندگیت هیچ حرفی از مادرشوهر .خواهرشوهر .جاری نزن .

هیچی از بدیهاشون پیش شوهرت نگو 

و فقط تمرکزت رو بذار روی خودت .بگو بخند شادباش شوهرتو شادکن 

ب خودت برس 

هفته ای یا دوهفته سه هفته یکبارم برید سر بزنید ب مادرشوهرت 

اگرم چیزی از جاری شنیدی و چیزاییک خریدن 

بگو الهی ک خدشبخت شن الحمدللخ .خوب کردید خریدید.

مبارکشون باشه 

و تمام 

شوهر تو ام اوایل ازدواج خام بوده مثل خیلی از مردای دیگ 

الان ک نباید بخاطر گدشته مواخذه بشه 

گذشته گذشته پس رهاش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم به خاطر حرف های مادرش زندگی ام‌ تا پای طلاق نرفت، از بس مخ شوهرم رو زد با خانواده ام قطع ارتباط ک ...

خودت می دونی 

فکر کن بعدا پشیمون نشی 

چون در هر صورت شما نهایتش شر به پا کنی ولی در مقابل هم چنان این عروسی پیش خواهد رفت 

اونا عوض نخواهند شد 

عروس دومی باز بهتر از قبل برای اونا خواهد بود 

همه سر زندگبشونن فقط شما خودت رو دربه در می کنی 

همه جوره خودت ضرر کردی 

نکن من میگم 

ولش کن 

بسپار به خدا

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اگه برا تو بیشتر اونا انجام دادن که با عرض پوزش  دوستت ندارن

من اختلاف سنیم خیلی زیاده ، یکیشون ۸ سال یکیشونم ۱۵ سال جلوتر از من  ازدواج کرده

برای من دوره فرق میکرد بعد خانواده من شروط داشت از شرایط خانواده اونا خبر ندارم 

اما بخش بزرگیش اینجوری بود که پدرشوهرم سنشون بالاست دیگه حوصله نداشتن سپردن به خودمون دوتا بیشترش رو برای همین میکم شرایط ها فرق داره ، البته خیلی از مسائل هم کلا با همسرم بود مثل طلا و خیلی از خرجای عروسی که ما مفصل گرفتیم 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دعوا راه اندازی با شوهرت 

تو خرفت رو بزن ناراحتی رو نشون بده 

چون آدم اگه دیگران در حقش بی احترامی یا کوتاهی کنن همیشه صداش در نیاد این یه عادت میشه 

باید گاهی گله کنی که عزیز بشی 

ولی با شوهرت کاری نداشته باش ولش کن رابطتون خراب میشه

به خانواده شوهرت به هر کدوم رسیدی گله کن  بگو

جاریت غریبه هست؟؟

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آخه خانواده من، شرایط مالی خانواده من ، تحصیلات من، شغل من ازش خییییلی بالاتره، فکر کن دختره ۲۳ سالش ...

اگر واقعا این همه کمالات داری چرا میخوای شخصیت خودت رو بخاطر چهار تا تیکه وسایل بیاری پایین و شبیه عقده ای ها رفتار کنی همه بگن حسوده و ….

واسه خودت ارزش قائل شو بنظرم 

میدونی عزیزم 

همیشه همینه رسم دنیا 

واسه یکی سخت گیری رو به حد اعلا میرسونن 

برای یکی انقدر خوب پیش میره که 

من خودم با سختی فراوون ازدواج کردم چون دوست بودم با شوهرم از خیلی چیزا مجبور شدم بگذرم 

ولی الان پدرشوهرم اینا برای دخترشون یه دوماد خیلی پولدار میخوان‌که خانوادش کمکش کنه.در حالی که خودشون هیچ‌کمکی به پسرشون نکردن 

چه میشه کرد

ببین عزیزم یه چیز میگم اگ قشنگ فکر کنی متوجه میشی درسته  ی نگاه ب تاپیک هات بنداز ! همش درگیر ...

چرا فقط شوهر من خام باشه، برادر شوهرام چرا خام نیستن؟!

ببین من سه سال اول ازدواج ام کاملا بیخیال حرف ها و کاستی ها و... همه چی شدم. ولی چی شد مادرشوهرم روز به روز پر روتر شد و دخالت بیشتر تا جایی که باعث شد دوسال شوهرم خونه بابام نیاد.انواع توهین و فحش هارو داد. من بارداری و زایمان خیلی سختی به خاطر حرف هاش داشتم.

اگه کاراش و حرف هاش تاثیری روی زندگی ام نداشت شما درست میگی.

حالم از شوهرم بهم میخوره

جالبه هرچی میشه میگن رسم داریم یا نداریم ,ولی دیگه گذشته ها گذشته شماهم سعی کن کار خوبی درحقشون نکنی ,دعوا که فایده نداره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
آخه خانواده من، شرایط مالی خانواده من ، تحصیلات من، شغل من ازش خییییلی بالاتره، فکر کن دختره ۲۳ سالش ...

این حرف و نزن که برادرش به خواهر چه اخه یکم دل رحمیتو بیشتر کن ، حق میدم که از تبعیض ناراحت باشی کاملا طبیعیه 

توی اینجور مسائل فقط پسره که تعیین میکنه نه سطح شعور و تحصیلات یا کار ،

اگه پسر ترسو نباشه و پشت زنش باشه همه چی به میل زوجین جلو میره خانواده ها کوتاه میان

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

میدونی عزیزم  همیشه همینه رسم دنیا  واسه یکی سخت گیری رو به حد اعلا میرسونن  برای ...

من دوست نبودم و خیلی سر بودم ولی گفتم چه کاری اذیت کنی و این رسم و رسوم ها چیه و....

ولی از بس سو استفاده کردن خدا میدونه

چرا فقط شوهر من خام باشه، برادر شوهرام چرا خام نیستن؟! ببین من سه سال اول ازدواج ام کاملا بیخیال حر ...

هرطور راحتی  انتخاب با شماست 

دعوا و جنگ و دعوا 

رهاکردن گذشته و در حال زندگی کردن 

دیگ خودت میدونی 

اگ خواستی خوب زندگی کنی بدون دغدغه گذشته 

بهم پیام بده راهنماییت کنم 

موفق باشی عزیزم