2777
2789

موقع ازدواج ما همش گوش اش به مادرش بود، میگفت که رسم نداریم بل نداریم، هرچی خانواده ام انجام میدادن مادرش میگفت کمه و حرف و حدیث بعد حتی هزار تومن برای ما خرج نکردن.

حالا برای کوچیکه زن گرفتن ریخت و پااااش ها، خانواده دختره هم نه هزار تومن خرج کردن و نه جهیزیه میدن.

برای من حتی گفت رسم خرید طلا نداریم، بعد تازه خانواده من چقدر بهم طلا دادن، سر مراسم که دیگه نگو.

الان هرچیزی که فکرش رو بکنین دارن برای این انجام میدن.

حالم از بی غیرتی شوهرم بهم میخوره

بخاطر گذشته و چند تا رسم و رسوم مسخره 

میخوای الانِ زندگیتو جهنم کنی؟؟؟ 

اشتباه محضع 

اصلا در شان یه خانوم باوقار نیست ک بخواد بگه چرا برای من کم گذاشتید چرا اینو نخریدید؟

مگ عقده داری گلم 

ولشکن هرچی خریدن مبارکش باشه 

بکن مام پشتتیم😂😂

من تجربشو دارم میدونی تهش چی میشه یا میگن پول خود پسرس یا دیگه بهت نمیگن چیا براش میخرن... ولی تو حتما به روشون بیار و رفتارتو باهاشون عوض کن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع داشتین به زور دعوا ازشون پول بگیره؟

ببخشیدا اختیار خودشونو دارن

بعدم حالا گذشته رفته دیگه 

الان زندگیت و زهر نکن به گوش اونام برسه وجهه خوبی نداره

میگن حسادت میکنه و سوخته

دشمن شاد نشین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

با اینکه شاید تا حدودی حق داشته باشی ولی زندگیتو تلخ نکن دعوا و سرو صدا چیزی رو حل نمیکنه . حرفاتو در زمان و مکان مناسب و درآرامش بزن تا نتیجه مطلوب بگیری . وگرنه نتیجه عکس میگیری تهش هم ممکنه برگردن بگن همینی که هست میخوای بمون میخوای برو . حرفو تانزدی میشه زد ولی وقتی حرف زدی ممکنه نشه عواقبش رو درست کرد 

لابد پدر شما دستش به دهنش میرسه که اینکارو کردن

مادر منم همین بوده زن عموهام هیچی نیاوردن اما مادر من همه چیز از خودش بوده 

بستگی داره دیگه بعضی خونواده ها دندون تیز میکنن برای مال و اموال پدر عروس 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شرایط ها فرق میکنه ، حتی شرط و شروط های خانواده ،

با این اوصافی که شما میگین جاری های منم نباید منو دوست داشته باشن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بخاطر گذشته و چند تا رسم و رسوم مسخره  میخوای الانِ زندگیتو جهنم کنی؟؟؟  اشتباه محضع&nbs ...

من با همین طرز فکر احترام گرفتم و باعث شد خیلی دور بردارن رو زندگی ام، و شوهرم چه توهین هایی به خاطر همین حرف های مادرشوهرم میزد و دعوا راه مبنداخت

فقط اینو میگم ببین زندگیت رو به طلاق نرسون  بعدم زندگی یکی دیگه رو هم خراب نکن فقط به خودت میگ ...

کم به خاطر حرف های مادرش زندگی ام‌ تا پای طلاق نرفت، از بس مخ شوهرم رو زد با خانواده ام قطع ارتباط کرد و.... الان حق ندارم چیزی بگم.

بزار بگن حسودم، اصلا هستم‌چرا برای من‌نکن و برای اون بکنن

عزیزم حتی اگه اعتراضم بکنی هیچی عوض نمیشه چون گذشته پس ولشون کن اززندگیت لذت ببر،شوهرتم بی غیرت نیس،کاری از دستش برنمیاد فقط بهش بگو از اینکه می بینم خانواده ت برامن کم گذاشتن ناراحتم ‌منم یه جاهایی براشون کم میزارم ولی در کل اگه دعوابندازی یطرف قضیه هم خودتی که اعصاب وروانت بهم میریزه و اونا هم هزارجور جواب تو آستین دارن که خودشونا تبرئه کنن

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️