2777
2789
عنوان

ما مازندرانی ها خودمون مجبوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بندرعباسیم اینجا هم همینه میوه و موادغذایی لباس و اجاره خونه و کرایه اسنپ و همممه چی خیلی گرونه ب ...

آره خیلی من سال ۹۵ تا ۴۰۰ اونجا بودم بودم تازه کرایه خونه و اینا نداشتم ولی واقعاً گرون بودن من همیشه گوشت از شهرستان می‌خریدم میاوردم 

میگفت ی چیپیس و پفک خریدم شد ۵۰۰👺

اون چه ادمی بوده پول داده😒درسته گرونه ولی میوه گوشت لباس خیلی گرونه خوراکی که اتیکت قیمت داره مثلن متل قو دکه های کنار دریا اب بخری اره گرونتراز سوپریه ولی نه اینقد مثلن دوسه برابر یا دوستامون از تهران میان میگن گوشتو میوه چقد گرونه البتع هایپر گوشتای بالا شهر تهرانم گرونن

دوستم دوسال پیش رفته بود ی شهری از شمالی اب معدنی کوچیکو ۶۵ هزار تومن کرده بودن تو پاچش🥲😂یاد اون ا ...

دروغ گفته مازندران گرون هست ولی مازندرانی ها دزد نیستن... قیمت اجناس روشون خورده خصوصا اب یا چیپس هر کی هر چی گفت که نباید باور کرد دروغ گفته بهتون... مازندرانی اکثرا کشاورز و زحمت کش و حلال خورن 

اون چه ادمی بوده پول داده😒درسته گرونه ولی میوه گوشت لباس خیلی گرونه خوراکی که اتیکت قیمت داره مثلن ...

والا منم همینو میگم

شهرما یکی دوهزار اضافه بزاره چنان گزارشش میدن کلی پول باید بده

مگه میشه اخه

میگفت ن واقعا اینقد شده.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

مشهد امام رضا ، سر هر کوچه ش یه آبسردکن نصبههم شهرداری گذاشته بقیه رو مردم برای خیرات امواتشون جلوی ...

تر و خشک رو باهم نسوزونین خواهشا. یکی بدی کرده دلیل نمیشه همه بد باشن عزیزم... مازندرانی ها خیلی مهمون نوازن... موقع جنگ 12 روزه پدرم خونه خودشو در اختیار سه تا خونواده گذاشت ک حتی ما نمیشناختیمشون پدرشوهرم خونه الاشتشو ک اجاره میداد رایگان داد دست تهرانی ها... مازندرانی اصالت دارن طبرستانی هامون جز بهترین هانن گلم... گرونی جنس برای ماهم هست چون مازندران ی استان توریست پذیره عزیزم