2777
2789

منم خیلی دوس دارم ناخون بکارم ولی بخاطر نماز نمیتونم مونده رو دلم واقعا

ولی همون نمازم با میل خودم نمیخونم به اجبار مامانمه

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم ناخون بکارم ولی بخاطر نماز نمیتونم مونده رو دلم واقعا ولی همون نمازم با میل خودم ...

اینجا همه یجوری گارد میگیرن که انگار نماز اول وقتشون ترک نمیشه

شاید اونی که لاک داره نمازشو با خلوص نیت بیشتری بخونه...والا

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
اولیشون خامنه ای بعد هم سیستانی و بقیه هم هستن.

سیستانی که رد کرده اقای خامنه ای هم گفته اگر مشقت باره در نوبت فعلی مشکل نداره در نوبت های بعد پاک شود و گرنه غسل و وضو جبیره هم باطله 

کامل نخوندی شما دچار اشتباه شدی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

پرسش: آیا غسل و وضو با ناخن کاشته شده صحیح است یا اشکال دارد؟ آیا این نوع ناخن زینت محسوب می‌شود؟

پاسخ: کاشت ناخن با فرض صدق زینت باید از نامحرم پوشیده شود. تشخیص زینت بودن یا نبود موکول به نظر عرف جامعه است. (استفتاء کتبی از دفتر آیت‌الله خامنه‌ای)

در صورت کاشت ناخن برای وضو و غسل باید مانع و لو به صرف هزینه ممکن- برطرف شود و در صورتی که برطرف کردن آن ممکن نیست یا مشقت غیرقابل تحمل دارد باید وضو جبیره‌ای بگیرد.

در فرض سؤال کاشت ناخنی که قابل کندن نیست مانع است. بنا بر این وضو و غسل باطل است. مگر این که شخص غسل و وضو را به صورت جبیره انجام بدهد که در این صورت و ضو و غسلش صحیح است و کیفیت غسل و و ضو جبیره در رساله عملیه ذکر شده به آنجا مراجعه شود و چون خود ناخن جبیره است دست تر روی جبیره کشیده می‌شود. (آیت‌الله خامنه ای، استفتائات واحد پاسخ به سؤالات جامعة الزهراء باب وضو، ص 19) نه اینکه روی جبیره شسته شود

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
حضرت آیت‌الله خامنه‌‌ای پرسش: آیا غسل و وضو با ناخن کاشته شده صحیح است یا اشکال دارد؟ آیا این نوع ...

گفتن اگر ضرورتی هست برای انجامش اشکالی نداره جبیره هم قبوله 

اما خودمونو که گول نزنیم دیگه برای کاشت ناخن واقعا ضرورتی نیست 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اینجا همه یجوری گارد میگیرن که انگار نماز اول وقتشون ترک نمیشه شاید اونی که لاک داره نمازشو با خلوص ...

نمازشون هم قبول نیس از بس میان اینجا ب بقیه تهمت میزنن غیبت میکنن فحش میدن و قضاوت میکنن

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!