لاک رو چون پاک کردنش دردسری نداره باید پاک کنی ولی کاشت و ژلیش چون پاک کردنش به این راحتی نیست قبوله ...
به به چه سخن حکیمانه ای بود واقعا ی پا مرجع تقلیدید برای خودتون
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من همه آدمای اطرافم ناخنشون لاک داره حالا یا کاشت یا ژلیش یا هرچی یعنی اینا اهل نماز و غسل واجب نیس ...
خیر نمیخونن هیچ کدوم الان درصد کمی نماز میخونن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
دفتر مراجع زنگ بزنی ک میگه خمستو و حجابتو و کفارتو و ...بده ک جوابتو بدم 😂
نه بسیار مهربونتر از این حرفها جواب میدن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من میگم شاید تا الان نمیدونسته قبول باشه نمازاش نظرت/؟
ولی من این برداشت رو از خودم نگفتم تعدادی از مراجع هم نظرشون همینطوره
کدوم مراجع میشه بگی جالب شد برام