2777
2789

ابجیا توروخدا راهنمایی کنید

من ادمینم(مهارت خاصی ندارم کلا چون پول لازن بودن استخدامم کردن) 

صاحب کارم کلاهبردارع منم شدید ب پول نیاز دارم و از صدام سواستفاده میشه، چون پاسخگویی صوتیه

الان امروز چند نفر پیام دادن ک فهمیدن کلاهبرداریه این کارو  اینا

منم وجدان دارم امد واقعا شرایط مالیم خوب نیست، نمیتونم برم بیرون کار کنم، صب تا شب تو گوشیم، شبا تو گوشیم، تو دورهمیا تو گوشیم، صب نمیخوابم و گوشیم، شب ساعت۳_۴بیدارم تو گوشیم، درسته هی تپ گوشیم اما پولشم بد نیست اما هی استرس دارم ک مشتریا موندن الان توبیخم میکنه صاحب کارم

شما جای من بودین چیکار میکردین🥲

الان تو قطارم یهویی امام رضا طلبید منو، خیلییی یهویی، دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی داری میری پیش امام رضا با خودش عهد بلند بگو من این کارو نمی کنم شما هم مشکلمو حل کن یا ی کار دیگه سرراهم بذار می دونی خیلی محتاجم دستمو بگیر 

رفتی منم دعا کن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
باید لوش بدی چون آخرش که چی کلاهبرداریم یه دوره ای داره بالاخره باید دیر یا زود ترکش کنه تا گندش درن ...

لو نمیره اصلا، اصلا اسم من داخل این کار نیست، فقط صدامه

وقتی داری میری پیش امام رضا با خودش عهد بلند بگو من این کارو نمی کنم شما هم مشکلمو حل کن یا ی کار دی ...

دور دلت بگردم، توروخدا دعام کن ی راهیو پیدا کنم، 

خونوادم، خواهرم، اطرافیانم خیلی دارن بهم فشار میارن ک ادامه بدم

دور دلت بگردم، توروخدا دعام کن ی راهیو پیدا کنم،  خونوادم، خواهرم، اطرافیانم خیلی دارن بهم فشا ...

نه نکن هم خطر داره ممکنه گیر بیفتی بعدم هیچ وقت بار کج به منزل نمی رسه بعدم نفرین کسانی که این وسط ضررکردن دامنتو می گیره توروخدا بذار کنار هنوز پیش خدا عزیزی که امام رضا طلبیده تورو نذار از چشم خدا بیفتی 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.