2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چند ساله اقدامی

عزیزم شاید مشکلی دارید دکتر میرفتی اگه بیشتر از یکساله  من ده ماه اقدام باردار شدم البته ماه اخر امید نداشتم فکرش نکردم اسنرس بکشم چون منتظر بودم یکسال کاملذشه بذم پکتر دکترم گفت بخاطر نداشتن استرس بارداریت گرفت همیشه پر استرس بودم چرا یعنی مشکل چیه تو ذهنت برای چند ماه اینده اماده کن بزار بدنتدکارش انجام بده استرس نداشته باش بگو تا عید من بتردار میشم مطمینم چنددماه اینده تاپیک بارداری مبزنی

مامان کوچولو🤰🏻
عزیزم شاید مشکلی دارید دکتر میرفتی اگه بیشتر از یکساله  من ده ماه اقدام باردار شدم البته ماه اخ ...

انقد دکتر رفتم که از دکترا بدم میادچند ماه پیشم فهمیدم همسرم واریکوسل داره البته رو اسپرمش تاثیری نداشته چون قبلاً که آزمایش میداد دکتر می‌گفت خیلی قویه و حتما بارداری ولی بعدش فهمیدیم مشکل چیز دیگه ایه و دیگه کلا دارو شیمیایی نمیخورم .انشاا...که خدا بخواد و یه نی نی دیگه بهمون بده

خدایا شکرت بالاخره...

انقد دکتر رفتم که از دکترا بدم میادچند ماه پیشم فهمیدم همسرم واریکوسل داره البته رو اسپرمش تاثیری ند ...

ایشالا چشم انتظاری سخته من ده ماه مردم زنده شدم ایشالا خدا خودش بخاد برات محرم امسال من خیلی دعا کردم امام حسین و حضرت رباب به علی اصغرش قسم بده نذر شیر کن ایشالا جواب میگیری🥹❤

مامان کوچولو🤰🏻
ایشالا چشم انتظاری سخته من ده ماه مردم زنده شدم ایشالا خدا خودش بخاد برات محرم امسال من خیلی دعا کرد ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم .اتفاقا منم محرم هم نذر دادم هم نمازشو خواندم هم روزه گرفتم انشاا...که بشه برام دعا کن 

خدایا شکرت بالاخره...

خدا برات حفظش کنه عزیزم .اتفاقا منم محرم هم نذر دادم هم نمازشو خواندم هم روزه گرفتم انشاا...که بشه ب ...

من ماه قبل بارداریم دو هفته عقب انداختم خیلی امید داشتم وقتی از دادم منفی شد واقعا نابود شدم شکستم هی به شوهرم میگفت بلاخره نی نیمون اومدا خیلی بد نا امید شدم منتظر شدم برم دکتر بعد دوناهددیگ همون موقع تو روضه پرچم امام حسین اورده بودند از کربلا خواهر شوهر میگفت تاحالا تو این جور ندیدم زار میزدم مگه نمیگن مشکل گشایی حاجت روایی منو چرا نمببی یا حسین چند بار امام حسین حضرت رباب به جون علی اصغرش قسم دادم به منم بچه بده بیار عزای حسین براش لالایی بخونم  جای رباب  هر وقت خونم بزرگ کردم روضه بزارم شیر پخش کنم حاجتم گرفتم ایشالا تو ام حاجت بگیری 

مامان کوچولو🤰🏻