2777
2789
عنوان

شغل پلیسی بنظرتون مناسب خانوما هس

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آشنا داره

مطمئن باشید اگه قرار بود بهش سخت بگیرن ، پدرش نمیذاشت بره سمت اینکار ... 

به خدا توکل کنید 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

تو بخش ناجا استخدام شده بخش عملیاتی نیس؟

ناجا مخفف نیروی انتظامی جمهوری اسلامی 

اگه یگان امداد باشه ، بله عملیاتی میرن حالا برای خانم ها رو اطلاع ندارم

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

مطمئن باشید اگه قرار بود بهش سخت بگیرن ، پدرش نمیذاشت بره سمت اینکار ...  به خدا توکل کنید&nbs ...

خیلی استرس دارم نمیدونم پدرش تو عملیاتی مجروح شده بود میترسم واسه خانم منم از این اتفاقا بد بیافته میترسم اگر مخالفتی بوده فقط از روی ترس بوده

۲۰

چه جوری با ۲۰ سال سن ،هم ازدواج کرده ، هم طلاق گرفته ، هم بچه داره ، هم دوباره میخواد ازدواج کنه 🤦🏻‍♀️😢 

مشخصه خیلی عجولانه تصمیم میگیره تو زندگیش ، حق دارین نگران باشید

اره داستامون اینع ک من چهارسال پیش میخواستمش ولی اون موقع بنا به دلایلی جواب رد داد ولی من پای عشقم ...

مطمئنید هنوزم میخواد تون ؟؟