2777
2789
عنوان

شغل پلیسی بنظرتون مناسب خانوما هس

| مشاهده متن کامل بحث + 3715 بازدید | 73 پست
راستش خوب الان نامزدیم اما چی بگم فعلا ک  خوبیم باهم

یعنی میگم مطمئن بشید که این حس دو طرفه اس... چون بالاخره اون شرایطش فرق کرده یه بچه داره ممکنه به اجبار خانواده داره تن به این ازدواج میده ! 

حتما مطمئن بشید از احساسش نسبت به شما 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور مطمئن شم من از حس خودم مطمئنم 

شما رو که مطمئنم دوسش دارین چون پیگیر تاپیک هاتون بودم ... 

ولی باید تو رفتارش ببینید ، براتون وقت می‌ذاره ؟ بهتون توجه می‌کنه ؟ به نظرتون احترام میذاره؟ لحنش باهاتون چه جوریه ؟ 

و.... 

از روی رفتارش میشه متوجه شد که علاقه اش واقعیه یا از سر اجبار 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

شما رو که مطمئنم دوسش دارین چون پیگیر تاپیک هاتون بودم ...  ولی باید تو رفتارش ببینید ، براتون ...

راستش خوب وقت میزاره تو بعضی از موضوعات مثل این شغلش خب یک لجبازی هایی داره ولی خب نمیشه گفت ک احساسی شاید نداره یا ازروی اجباره چرا باید از روی اجبار باشه

راستش خوب وقت میزاره تو بعضی از موضوعات مثل این شغلش خب یک لجبازی هایی داره ولی خب نمیشه گفت ک احساس ...

یه احتماله 

ممکنه فکرش این باشه منکه الان مطلقه ام ، بچه هم دارم ،یه پسر مجرد اومده خواستگاریم وضع مالیشم که خوبه ، منم که دوست داره چی بهتر از این !!  

اصلا کی حاضر میشه منو با یه بچه قبول کنه ! 

بالاخره شهرستان طرز فکر ها اینطوره ، کمتر مردی حاضر میشه بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه 

اینو با این توجه میگم که چند سال پیش ، با یکی دیگه ازدواج کرد و قید شما و عشق تونو زد ! البته من نمی‌دونم کاملا جریان چیه ، صرفا نظریه میدم 🙌🏻  

یه احتماله  ممکنه فکرش این باشه منکه الان مطلقه ام ، بچه هم دارم ،یه پسر مجرد اومده خواستگاریم ...

اره خانوادم مخالف ازدواجم بودن نمیدونم شاید اون من دوس نداشته باشه ولی خب من خیلی دوسش دارم همین برام کافیه خیلی من سختگی کشیدم تا بهش برسم

اره خانوادم مخالف ازدواجم بودن نمیدونم شاید اون من دوس نداشته باشه ولی خب من خیلی دوسش دارم همین برا ...

مهم اینه شما راضی هستی ...خوشبخت بمونید