2777
2789
عنوان

برم خونه اقام؟

322 بازدید | 25 پست

شوهرم دوماهی میشه کامپیوتر مغازه رو اورده خونه

صب سرکاره ظهر ک میاد نهار میخوره شرو میکنه بازی تا۵عصر دوباره میره سرکار تا شب نمیبینمش 

واقعا خسته شدم ن حرف میزنه بام ن چیزی

الان بش گفتم میخام برم خونه اقام لاقل اونجا کسی هس باش حرف بزنم

اینجا توخونه همش تنهام همسایه هاهم با کسی در ارتباط نیستم گف دیگ تکرار نمیشه و اینا

ولی قبلنم معذرت خواهی کرده بود چن روز ول کرد الان دوباره شرو کرده خودمم همیشه باش بازی میکنم کثلا هفته ای یکی دوبار ولی ن هرروز ۵ ساعت شبم میاد دوباره بازی میکنه تا نصف شب

بنظرتون ایندفه رو واقعا برم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 چرا زرتی میخاید خونه و زندگیتونو ترک کنید.. بشینید مثه دوتا ادم عاقل و بالغ صحبت کنید&nbs ...

دقيقا ، من تا روز آخرى كه جدا شدم تو خونه مشتركمون بودم البته شوهرمو فرستاده بودم خونه باباش 😬

بری خونه بابات چه چیزی عوض میشه؟ پیشنهاد من اینه که بیخیال باش و کم کم ازش پول بگیر جمع کن برای خودت

من خودم شاغلم پول میخام چیکار من میگم تنهام سرکارم با همکارام راحت نیستم میام خونه لاقل دوست دارم یکی بام حرف بزنه

من خودم شاغلم پول میخام چیکار من میگم تنهام سرکارم با همکارام راحت نیستم میام خونه لاقل دوست دارم یک ...

خب پس برای خودت تفریح جور کن. یه چیزیو بهت صادقانه بگم اینکه بهش گیر بدی و بری تو مخش هیچ چیزی درست نمیشه و کم کم از چشمش هم میفتی. یا باید بیخیال بشی یا ریسک کنی و یه بزرگتری رو بفرستی جلو باهاش حرف بزنه