2777
2789
عنوان

شوهرم منوبیرون نمیبره برا تفریح 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست
اره ولی همه بیشترفامیلن و آشنا و مردم اراجیف گویی ان اینم براهمین بیشترسخت میگیره منم سخته امه 

خوب کار سختی نیست. مثلا تا شهر بعدی که نزدیک شماس نیم ساعت راهه. بگو ماهی ی بار جمعه ها بریم فلان شهر. اونجا دیگه کسی ما رو نمیشناسه. 

بعد بگو عزیزم من با میرم بیرون خیلی افتخار میکنم بهت.دوست دارم دوتایی بریم قدم‌بزنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دوس دخترداشته ک عشقش بوده بعد۶ سال میخواستن ازدواج کنن فهمیده باچندین نفردیگه بوده دختره اونم دختره خیلی براش قسم خوره الکی ک دروغ فلان ولی شوهرم مچشومیگیره الان منیگه زنا همشون عین همن اسم اون نمیاره ولی من فکمیکنم دلی اصلی بیاعتمادیش اون هرزه بوده ک همه روب یچشم میبینه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
منظورم مشکلات اخلاقی بود.مثلا مشکلای اخلاقی دیگه داره؟ دست بزن داره داد و بیداد میکنه از این مدل رفت ...

دس بزن داش ولی خوب شده عصبیم وقتی بشه دادو هوار میکنهمشکل داره ولی هرکاری کردم مشاورنیومددکترم گف تاخودش نخود مام هرکاری کنیم درمان نمیشه بایدقبول کنه مشکل داره

دس بزن داش ولی خوب شده عصبیم وقتی بشه دادو هوار میکنهمشکل داره ولی هرکاری کردم مشاورنیومددکترم گف تا ...

اره اول باید خودش بخواد. و با پای خودش بیاد. 

خوب سعی کن بترسونیش. نگران از دست دادنت باشه.

چون یا باید اون قبول کنه و بیاد یا اینکه خدایی نکرده زندگیت بهم میریزه. یا اینکه باید بسوزی و بسازی

یه دوس دخترداشته ک عشقش بوده بعد۶ سال میخواستن ازدواج کنن فهمیده باچندین نفردیگه بوده دختره اونم دخت ...

خوب سعی کن خیلی منطقی و ارام باهاش حرف بزنی. چون ممکنه سریع عصبی بشه. شوهرت مستعد بددلی بوده ولی وقتی عشقش این کارو کرده بدتر شده و مطمئن شده که اره همه زنا اینجورن. 

بگو الان مادر و خواهرت ببین.خواهرای منو ببین. بگو من از داشتن همچین مردی خیلی خوشحالم شکر خدا رو بجا میارم. من به تو متعهدم وفا دارم بهت. از اینجور حرفا بزن که اعتمادش جلب کنی.

ولی حواست باشه ی بار پاتو کج نزاری. چون دست بزن داره سریع عصبی میشه خطرناکه 

اره اول باید خودش بخواد. و با پای خودش بیاد.  خوب سعی کن بترسونیش. نگران از دست دادنت باشه. چ ...

میگه همینه ک هس میخوای بری برو منم نمیتونم برم چون واقعا نمیخوام

اره ازشکاکیو بددلیشو عصبانیتش خبردارن چون چن باررفتم قهر

شوهرت که زیر بار نمیره. تو فقط باید همیشه مهربون خوش اخلاق باشی تا بتونی کم کم‌درستش کنی.

چون تو که قصد جدایی نداری .ادامه این وضعم واقعا سخته. پس باید آرام باشی و به تلاشت ادامه بدی.کم کم خودت باهاش ارام‌و منطقی حرف بزنی.اما بازم میگم‌خیلی مواظب رفتارت باش چون دست بزن داره یه مقداری امنیت تو کنارش پایین. مثلا عکس فلان پارک نشونش بده بگو آنقدر دوست دارم برم اینجا.خیلی دلم میخواد ی شب از خونه بریم بیرون.

این ایده ها همه بستگی ب رفتار شوهرت داره. شاید تو این حرف بزنی خیلی عصبی بشه. این ایده ها رو بسته به شرایط اخلاقی شوهرت تغییر بده 

[QUOTE=315836282]شوهرت روی پوششم حساسه؟ ؟ باهاش حرف بزن برید پیش مشاور.  اینجوری تو در عذابی.فر ...

چقد عقیدش مزخرفه،چطور خودش یکسره با رفیقاش بیرونه،تورو زندانی میکنه.اصلا قابل تحمل نیس