2777
2789
عنوان

شوهرم منوبیرون نمیبره برا تفریح 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب فکر حل کردن اساسی مشکلت باش.نه بیرون‌رفتن. چون تو هرکاری بخوایی انجام بدی که مربوط با خیابون و ت ...

چ راهی والا نمیدکنم اگه بلدین بگین

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
چ راهی والا نمیدکنم اگه بلدین بگین

شوهرت روی پوششم حساسه؟ ؟

باهاش حرف بزن برید پیش مشاور. 

اینجوری تو در عذابی.فردا پس‌فردا افسردگی میگیری ته خونه. 

اگه این بیرون رفتن و چرخ زدنام نباشه زندگی کسل و خسته کننده اس.

بگو حداقل هفته ای یه بار با هم بریم بیرون.یا ماهی ی بار با هم بریم خرید.

اگه کسی توی فامیل هست خیلی بهش اعتماد داره بگو با اون میرم. مثلا با مادرش یا مادر خودت 

[QUOTE=315836282]شوهرت روی پوششم حساسه؟ ؟ باهاش حرف بزن برید پیش مشاور.  اینجوری تو در عذابی.فردا پس‌فردا افسر رو پوشش ک اونقدخودم دوس دارم اونم راضه ولی بیشتر از حدبگذره عصبی میشه روبیرن رفتن توخیابون خیلی حساسه توری ک باخودشم بیرون نمیبرتم سال ب سال هرچیم بگم میگه حرف نزن آبروم میره اگه توخیابون بری زیاد 

[QUOTE=315836282]شوهرت روی پوششم حساسه؟ ؟ باهاش حرف بزن برید پیش مشاور.  اینجوری تو در عذابی.فر ...

ای بابا خوب یعنی چه. واقعا این درست نیست. باهاش حرف بزن راضیش کن برید پیش مشاور .چون این‌اخلاق رفته رفته بدتر میشه 

شوهرت روی پوششم حساسه؟ ؟ باهاش حرف بزن برید پیش مشاور.  اینجوری تو در عذابی.فردا پس‌فردا افسر ...

روپوشش درحدک رعازک میکنم راصیه زیاد روبیرون رفتن حساس باورکن ۴ سال میشه دیگه ازدواج کردیم هنوز ۶ بارمنوبیرون نبرده مگه برم خونه بابام اونجا برم خرید میگه بیرون نمیری چون آبروم میره مردم حرف درمیارن حتی بامادرشم نمیزاره برم 

ای بابا خوب یعنی چه. واقعا این درست نیست. باهاش حرف بزن راضیش کن برید پیش مشاور .چون این‌اخلاق رفته ...

مشاوره قبلا میرفتم هرکاری کردم نیومد آخرشم منم منع کرد

روپوشش درحدک رعازک میکنم راصیه زیاد روبیرون رفتن حساس باورکن ۴ سال میشه دیگه ازدواج کردیم هنوز ۶ بار ...

شهر بزرگ زندگی می کنید؟ یا شهرستان؟

چطور این همه مدت تحمل کردی؟بگو منم‌انسانم بشینم خونه با در و دیوار حرف بزنم.باید ببریم مسافرت گردش خرید تا اون وقت خانم نمونه باشم

شهر بزرگ زندگی می کنید؟ یا شهرستان؟ چطور این همه مدت تحمل کردی؟بگو منم‌انسانم بشینم خونه با در و دی ...

اره ولی همه بیشترفامیلن و آشنا و مردم اراجیف گویی ان اینم براهمین بیشترسخت میگیره منم سخته امه 

شوهرت و دوست داری؟ همه چیزش اوکیه تنها مشکلت همینه؟ 

دوسش دارم مشکلم زیاده خیل دارم ولی سعی میکنم درس بشه ک نمیشه