2777
2789
عنوان

شما بودید چی می گفتین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست
آره گفتن رسمی می کنن

ب نظرم قبول کنن‌.....یا نمیشه با پولی ک میخوام بابت ساخت هزینه کنن برن زمین بخرن بعد کم کم بسازن؟؟تو این مدت هم اگ نامزدن ک ب نامزدیشون ادامه بدن اگ ن ک ی مدت خونه مادر شوهر بمونه تا خونش ساخته شه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمایی بدی نیستن . اما مادرم میگه که خواهرم نمیتونه با مادرشوهر ساز بیاد . ولی خواهرم میگه خونه دار ...

نمیتونه با اون هزینه که میخواد برا طبقه بالا کنه یه واحد بخره

نمیتونه با اون هزینه که میخواد برا طبقه بالا کنه یه واحد بخره

نه این طوری براشون کمتر در میاد . 🌷

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

مستاجری هر سال قیمت ها رو میبرن بالا و هیچی دستشو نمیگیره،خونه رو سند بزنن خوبه البته قول رو قبول نکنن،پدر شوهر معتاد هم میشینه و کار خودشو میکنه فکر کنم حسه دخالت کردن نداره ،

آدمایی بدی نیستن . اما مادرم میگه که خواهرم نمیتونه با مادرشوهر ساز بیاد . ولی خواهرم میگه خونه دار ...

البته  خواهرت خونه دار نمیشه. فعلا پدر شوهر پولدار تر میشه.  البته شما نگو به خواهرت.  فعلا صبر کن.  

ب نظرم قبول کنن‌.....یا نمیشه با پولی ک میخوام بابت ساخت هزینه کنن برن زمین بخرن بعد کم کم بسازن؟؟تو ...

هیچ کسی بهشون کمک مالی نمیکنه . تمام راه ها رو بررسی کردیم . تنها گزینه است . هشت ماه هست که داریم بهش فکر میکنیم که یک جای دیگه خونه دار بشن اما شرایط سخت اجازه ی تصمیم دیگه ای رو نمی‌ده . 

خواهرم ۴ماهه عروسی کرده بامادرشوهرش وجاریش تویه ساختمون زندگی می‌کنند خیلی سخته خیلی خیلی 

خدا صبرش بده . به امید خدا یه جا دیگه به زودی خونه می خره . 

ببین عزیزم به عنوان یه خانوم که شوهرم بالا ی خونه ی مادرشوهرشو ساخته دارم بهت میگم اگه خونه خواهر شوهری نداره و همچنین برادرشوهر فقط مادرو پدرشن خوب باز یه جا داره که بتونن یه درصد هم اونجا بسازن بشینن اگه مادرشوهر و پدرشوهرش خوبن بازم میتونن بسازن .اما اگه خواهر شوهر داره خونه اصلا وابدا تمام رفتنشون اومدنشون کی اومد کی رفت کی کجا میرن چی حرف میزنن چی میخورن همشو مادرشوهر و خواهرشوهر باید چک کنن ببینن چه خبره بخوان جایی برن باید بگن برن بخوان یه چیزی بخرن باید به اونام بدن خیلی سخت میشه الان من خودم مادرشوهرم خوبه اما خواهرشوهرم دیونم کرده دیگه حرف نمونده بارم نکنه هزار بار روزی میگم چه غلطی بود من کردم اومدم اینجا با اینکه شوهرمم خوبه.ببین اگه اونجارو بسازه تااخر عمرش میمونه اونجا چون با این اوضاع نمیتونه حالا حالا خونه بخره بره جای دیگه اینهمه هم میخواد خرج بکنه حداقل ۱۵سال اینا میشینن اما اگه رهن یا اجاره بکنه مجبوره تلاش کنه یدونه خونه بخره اما اینجا خیالش راحته خونه داره نشسته و اصلا برا خرید خونه تلاش نمیکنه 

البته  خواهرت خونه دار نمیشه. فعلا پدر شوهر پولدار تر میشه.  البته شما نگو به خواهرت.  ...

گفتن که اون واحد رو به نام شون میکنن . همین اول کار هم می‌خوان برن بانگاه ، هوایی خونه رو بهش رسمی بدن. البته امیدوارم مشکلی پیش نیاد 😅