2777
2789
عنوان

شما بودید چی می گفتین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست
نمیشه به جای عروسی و جهاز و پول ساخت ر جمع کنند یک خونه خیلی کوچک بخرن یا زمین کوچک رو بخرن و بسازن. ...

همسرش خیلی تحت فشار هست .

خانواده اش کمک مالی نمی کنن . اگرچه قبلاً گفته بودن کمکش میکنن . جهاز هم طبق رسم خودشون ؛ گفتن همه رو ما می‌دیم . 

از این طرف هم پدر و مادر من میگن عقد خیلی طولانی نشه .اگه بخواد زمین بخره باز یک هزینه‌ی دیگه هم اضافه میشه .🌷🌷🌷🌷🌷

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
ببین عزیزم به عنوان یه خانوم که شوهرم بالا ی خونه ی مادرشوهرشو ساخته دارم بهت میگم اگه خونه خواهر شو ...

نه خواهر شوهر نداره 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعید می دونم خونه ساخته نشده رو بشه به نام کرد 

چرا میشه . الان خیلیا دارن اینکارو میکنن . 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
خواهرت چند تا خواهر شوهر برادر شوهر داره؟  

فقط دو تا برادر شوهر داره . یکی ازدواج کرده سر خونه زندگی خودشه . یکی دیگه مجرد هست 

بگو بسازن خیلیم عالی 😂😂هرچقدر به مادرشوهر پدرشوهرش محبت کنه مطمئن باش اونام بهش محبت میکنن تو بچه ...

ممنونم که نظرت رو گفتی . ☺️

امید به خدا 🙏🏻