2777
2789
عنوان

خانوما با پریود سنگین چه کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3317 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو واژینال تاحالا برااین مشکلم  ننوشتن .اینم راه حلیه برم درخواست بدمد

اره حتما انجام بده 

شکمی دقیق نیست اگه بتونی کنار عکس رحم و تخمدانت بگیری کامل مشخص میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من هم کم خونم .قرص ففول میخورم .قبلا ایزن پلاس میخوردم غلظت خون گرفتم نخوردم .نمیدونم پریودسنگین باع ...

منم فقر اهن شدیدداشتم دوماه پیش به خاطر تپش قلب زیاد و تنگ نفسی راهی بیمارستان شدم وبعد ازمایش معلوم شد فقر اهن شدید داشتم که باعث تپش قلب شده، دکتر برام سرم خون وقرص اهن خارجی نوشت، حالا تنگ نفسی وتپش قلبم خوبشده اما پریودی سنگینی دارم ونمیدونم چیکار کنم

اره حتما انجام بده  شکمی دقیق نیست اگه بتونی کنار عکس رحم و تخمدانت بگیری کامل مشخص میشه

ممنون .اقدام میکنم .پس این همه دکتر رفتم واقعا عقلشون نمیرسه یعنی ؟؟؟چرا نمینویسن؟؟سی تی برا چی گفتی خواهر جانا؟؟

چرا مفنامیک وترانگزامیک برامن بی اثره اخه

وااای چقدر بدددد تنها امیدم وقتی خونریزیم زیاده مفنااامیکه 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ممنون .اقدام میکنم .پس این همه دکتر رفتم واقعا عقلشون نمیرسه یعنی ؟؟؟چرا نمینویسن؟؟سی تی برا چی گفتی ...

چون سی تی  عمیق تر و جزئی تر مشخص می کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن