2777
2789
عنوان

خانوما با پریود سنگین چه کارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 43 پست
فیبروم رحم ندارید ؟؟؟مادر من هم خونریزی زیاد دارد سونو داده فیبروم دارد باید جراحی کنه

نه سونو دادم هیچ چیه هیچ چی 

فقط یه غلطی کردم بعد دوتابچه تو بیست وشش سالگی لوله هامو بستم .دکترا میگن ازاون نیست .ولی خودم میدونم بعد اون اینطورشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منز همينطورم

هفته گذشته خونه بودم هيچ خبري نبود همينكه رفتم سر كار يكهو شروع شد اونقدر وحشتناك بود كه مجبور شدم برگردم خونه  

كم خون هم هستم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
چرا باید بخندیم     منم اینطوری بودم رفتم دکتر گفت کیست داری ، قرص ال دی داده همزمان که ...

من کیست هم ندارم .رحمم هیچ مشکلی نداره حتی ضخامت هم طبیعی .حالا مال شما الحمدلله علتش میدونی وایشالا رفع میشه وراحت میشی 

نه سونو دادم هیچ چیه هیچ چی  فقط یه غلطی کردم بعد دوتابچه تو بیست وشش سالگی لوله هامو بستم .دک ...

حتما علتی دارد دوباره چکاپ بده 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

سونو واژینال بده اگه دکتر قبول کرد یه سی تی اسکن از شکم لگن انجام بده 

سونو  شکمی دقیق نشون نمیده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منز همينطورم هفته گذشته خونه بودم هيچ خبري نبود همينكه رفتم سر كار يكهو شروع شد اونقدر وحشتناك بود ...

من هم کم خونم .قرص ففول میخورم .قبلا ایزن پلاس میخوردم غلظت خون گرفتم نخوردم .نمیدونم پریودسنگین باعث کم خونی. یا کم خونی باعث پریود سنگین 

من باااینکه هنوز زایمانم نکردم ودخترم این ماهی ی خونریزی وحشتنااااکی داشتم😭جرات نمیکردم برم دسشویی همینجوری میومد ومیریخت شرشر خیییلی وحشتنااااک بود توی دوروز تمام لباسام رو خراب کردم... دیگ مفنامیک اسید خوردم کم شد

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰